Baia modernă, baia care te definește
Baia modernă, baia care te definește

Baia modernă, baia care te definește

Proiectul casei tale este foarte important atunci când îți achiziționezi o locuință. Fie că este casă sau apartament, fiecare cameră trebuie să fie amenajată în funcție de stilul pe care îl avem. Dormitor, bucătărie sau baie, toate trebuie să alcătuiască un întreg și să fie în armonie cu tot ambientul casei. Băile moderne sunt foarte apreciate și fiecare își dorește ceva unic.

Întotdeauna ne alegem îmbrăcămintea, încălțămintea și chiar obiectele decorative în funcție de stilul pe care-l avem. Cum ar fi ca aceste decorațiuni, piese de mobilier, sau chiar texturi și culori, să ne aleagă ele pe noi în funcție de personalitatea noastră? O atracție invizibilă care să ne facă să alegem acele lucruri. Într-un univers paralel lucrurile ar fi cele care ar alege oamenii, astfel că baia face omul și nu omul face baia.

Baie mică modernă

Ai ales gresia, faianța și corpurile de iluminat. Mobilierul l-ai gândit și pe el bine, și brainstormingul a ales Idea. Forme și texturi moderne, linii și cercuri expresive. SaviniDue, producător de mobilier de baie din România și din Europa de sud-est, vine cu un concept de băi moderne pe gustul fiecăruia dintre noi. Dulapurile pentru baie, lavoarele ceramice, oglinzile cu sistem de iluminare LED și capacele pentru toaletă, fac parte din portofoliul lor.

În cazul în care ai și un copil, scăunelul care-l ajută să ajungă la nivelul lavoarului poate fi depozitat sub el. Copilul este independent și îl poate scoate și pune sub lavoar foarte ușor. Nu avem nevoie de renumita “mască”, o piesă care nu s-ar potrivi cu designul modern al băii noastre.

O baie mică poate deveni expresivă și modernă. Colecția Idea vine cu nenumărate posibilități de personalizare. Atunci când vrei să-ți amenajezi o baie mică, poți crea acel aer modern și minimalist.

Baie modernă mare

Ai un spațiu generos și vrei să-l folosești la maximum. Ideea de lavoar cu două cuve este alegerea ideală. Tu și partenerul tău nu veți mai aștepta dimineața și puteți savura cafeaua împreună. Poate fi chiar amuzant să-ți vezi jumătatea cum își aranjează și cel mai neascultător fir de păr. Lasă-ți imaginația să creeze și alege perfecțiunea formelor de mobilier din colecția Linea. Piese versatile care imită culorile și texturile naturale din piatră, lemn și beton.

Chiar dacă baia ta are un spațiu mare, nu este nevoie să-l aglomerezi cu tot felul de piese de mobilier inutile. Un spațiu aerisit dă un aer fresh oricărei părți din casa ta, iar elementele naturale, cele trei texturi speciale: Beton, Rovere Naturale și Rovere Fossile, fac din această colecție una de lux.

Niciodată nu a fost mai ușor să-ți personalizezi baia, să îmbini culorile mobilierului cu cele ale gresiei și ale faianței. Design modern potrivit pentru o baie mare cu spațiu generos.

Amenajări de băi moderne 2021

Trendul este dat de gresia care imită marmura. Bineînțeles că frumusețea trebuie pusă în valoare cu un mobilier deosebit, iar colecția OIKOS a reinterpretat mobilierul clasic într-unul modern și plin de personalitate. Liniile gresiei care imită marmura și mobilierul trebuie să fie acel “perfect match” pentru baia ta. Culorile închise îmbinate cu texturile speciale ale mobilierului mat, fac din baia ta acel loc special de relaxare după o zi obositoare. Este foarte important ca toate culorile să se armonizeze corect și să nu-ți obosească ochii.

Anul 2021 ne-a arătat că baia poate fi cel mai vizitat Spa, că ne poate alina dorul pentru piscina cea răcoritoare, că putem obține acel boost de energie după un duș, fără a bea un fresh de portocale. Totul în intimitatea casei tale, în siguranță și confort.

Baia nu mai este un loc obișnuit și a căpătat un statut special în viața noastră. Elemente din natură pot fi aduse în casa noastră, integrându-se perfect cu starea noastră de spirit și în viața noastră tumultoasă de zi cu zi.

Baie în stilul hygge

Stilul hygge este prezent în viața persoanelor care au înțeles, că viața trebuie savurată în fiecare moment și fiecare clipă petrecută într-un spațiu primitor, care îți dă căldură și confort, te face mai fericit. Danezii sunt cei mai fericiți oameni, pentru că au reușit să cuprindă în acest stil trecutul, prezentul și viitorul. Dacă vrei să-ți amenajezi o baie în stilul hygge, colecția Akri este cea care răspunde nevoilor tale și se îmbină perfect cu acest stil. Formele geometrice de pe mobilier vin în completarea albului mat și a colțurilor la 45 de grade.

Un mobilier sofisticat, minimalist care este perfect acordat conceptului hygge. Stilul Hygge este o filosofie de viață, iar dacă danezii au descoperit un stil care este caracterizat prin bunăstare personală și fericire, baia ta poate fi parte integrantă a acestui stil. Mobilierul de baie de la SaviniDue se potrivește în orice baie, fie că este mare sau mică.

Dacă baia ta ar putea să spună ceva despre tine, cum crezi că te-ar defini? Mie îmi place stilul Hygge și încerc în fiecare zi să cuprind aceste elemente în stilul meu de viață, în viața mea de familie. Citeam într-o carte despre faptul că o casă ne poate deveni un aliat de viață sau dimpotrivă un dușman, că ea este ca o a doua piele.

Acasă e un alt corp în care sălășluim. Energiile circulă în ea (sau nu), întocmai ca în adevăratul nostru corp “locuit”.

Anne Ancelin Schutzenberger

Articol scris pentru pentru proba extra-concurs SaviniDue lansată via SuperBlog.

2 Comments

  1. Pingback: Probă extra-concurs: Cât de bine te reprezintă baia ta?

  2. Pingback: Savini Due Baia De Vis 2021 - Lady In Black

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>