Peste 700 de extensii de domenii de la Hosterion
Peste 700 de extensii de domenii de la Hosterion

Peste 700 de extensii de domenii de la Hosterion

Atunci când vrei să-ți faci un site web, primul pas este să ai un nume de domeniu. Numele de domeniu poate fi ceva ce reprezintă afacerea ta, blogul tău. Un nume de domeniu mai are și rolul de a atrage vizitatori din motoarele de căutare. Spre exemplu, un domeniu cu numele “cursuri web design punct ro” vă răspunde mai bine la cuvintele-cheie “cursuri web design” decât altul care nu are relevanță. După ce te-ai gândit la un nume de domeniu, trebuie să alegi și extensia domeniului. Cele mai folosite extensii de domenii sunt .ro, .com, .eu, .net, .org, .biz.

Fii mai creativ cu noile extensii de domenii de la Hosterion

Dar, pentru a fi cât mai creativ poți folosi noile extensii de domenii de la Hosterion, ca și cum ar fi încorporate în numele siteului sau al brandului ori poți folosi domeniul că scurtătură pentru o secțiune a siteului, ori poți să combini numele de domeniu cu extensia pentru a obține numele final. Astfel, Hosterion vine în ajutorul tău cu peste 700 de extensii de domenii.

Extensia .black

Nu am știut de existența altor extensii decât cele obișnuite. Cred că mi-ar fi plăcut să achiziționez extensia .black. Chiar nu este scumpă – 12 Euro/an – și numele siteului ar fi arătat mult mai cool – ladyin.black. Și chiar în descrierea extensiei găsesc legătura cu conceptul de black pentru acest site.

Extensia .black propune crearea unui spațiu de internet în care organizațiile și persoanele pot crea o identitate legată de culoare și de conceptul de negru.

Extensia .review

După cum bine știți primul meu site este dusacucartea.ro. Ar fi fost interesant ca să achiziționez extensia .review, o extensie dedicată siteurilor de recenzii de cărți sau review-uri de produse.

Ce extensii de domenii de la Hosterion aș alege eu?

Black Friday a devenit și la noi un trend și un eveniment de shopping inedit. Domeniul blackfriday.ro nu mai este liber din 2010, astfel că, pentru un viitor site dedicat acestui eveniment de shopping ar fi interesantă extensia .blackfriday: cumparade.blackfriday, cumparasmart.blackfriday, magazin.blackfriday, fiismartde.blackfriday, cumparaturide.blackfriday. S-ar indexa mult mai bine în google după cuvintele-cheie “black friday”.

Am în plan alte 2-3 blog-uri nișate pe alte categorii. De exemplu, nișa de articole și hrană pentru animalele de companie are un boom mare în această perioadă și un blog despre animalele de companie cu recomandări de hrană și hăinuțe pentru animale ar fi foarte util. Aș putea să aleg astfel o extensie .pet, .dog, sau .cat. Bineînțeles că cea mai relevantă ar fi .pet, dar dacă nu voi găsi numele domeniului dorit liber cu .pet voi apela și la celelalte variante.

Altă idee de blog ar fi din categoria de fashion. Soțul meu are deja un magazin online – alwaysintrend.ro., un agregator de produse cu link-uri de afiliere. Ar fi fost foarte bine dacă știa că poate să aleagă o extensie specifică de la Hosterion: .shop, .fashion, .shopping, .clothing. Și ladyinblack.fashion este disponibil pentru doar 23 Euro/an.

Extensii de domenii de la Hosterion

Idei de extensii de domenii de la Hosterion pentru afacerea ta

Dacă deții o afacere, trebuie să fii prezent și online. La Hosterion găsești extensii de domenii pentru nenumărate idei de afaceri.

Tot este nebunia aceasta cu atât de multe cursuri online în diverse domenii. Poți alege .courses sau .academy.

Dacă ai o firmă de curățenie, ideală ar fi extensia .cleaning.

Florărie online? Nicio problemă. Ai extensia .flowers perfectă pentru afacerea ta.

Ești pasionat în ale fotografiei și ai și ceva cursuri de fotografie, poți alege dintre 3 extensii: .photo, .photos sau .photography. Și ideile pot continua.

Alege din cele peste 700 de extensii de domenii de la Hosterion

Alege cu încredere extensii de domenii de la Hosterion. În 17 ani de activitate au înregistrat zeci de mii de domenii, asta înseamnă foarte mulți clienți mulțumiți.

Tu ce nume de domeniu și ce extensie ai alege pentru un blog nou sau un magazin online nou?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>