Baia de vis cu mobilierul Savini Due
Baia de vis cu mobilierul Savini Due

Baia de vis cu mobilierul Savini Due

Apartament nou și o viață nouă. Fie că alegi un apartament într-un complex nou sau într-un bloc vechi, vei găsi provocări în fiecare caz. Dacă în apartamentele noi ești implicat și tu în alegerea designului mobilierului băii tale, în cel vechi tu ești cel care trebuie să renoveze baia, să facă acel spațiu care îmbină utilul cu plăcutul. Este un proiect de amenajare care necesită timp, inspirație și materiale de calitate pentru mobilierul de baie.

Amenajare baie mică

  • Mobilier de baie Savini Due
  • Mobilier de baie Savini Due

Ești fericitul proprietar al unui apartament cu o baie mică, însă îți fac cu ochiul pozele de pe Pinterest. Visezi la acele băi mari, complet utilate, cu o cadă generoasă și un duș, dar și mobilier de calitate foarte frumos ales în acel context. Savini Due http://www.savinidue.ro/mobilier-de-baie/ cel mai important producător de mobilier de baie din România și din Europa de sud-est vine în ajutorul tău. Printre produsele care se regăsesc în gama lor sunt: măști și dulapuri pentru baie, lavoare ceramice, oglinzi cu sistem de iluminare LED și capace pentru toaletă.

Savini Due a creat colecția numită Oikos https://savinidue.ro/oikos/, o colecție care se potrivește pentru orice baie modernă, o reinterpretare a mobilierului clasic. Mobilierul de baie Oikos pune în evidență simplitatea liniilor și combinarea unor texturi metalice de culoare închisă cu suprafețe speciale. Este ideală în băile în care se folosesc culori mate, care pun în evidență lavoarele și finisajele delicate. În această colecție găsești celebra oglindă rotundă de baie, un must have al acestui an. Baia ta va căpăta amploare și vei avea cu ce să te mândrești în fața prietenilor tăi.

Oikos te va inspira pentru amenajarea spațiului limitat din baia ta. Dacă ai cumpărat sau moștenești un apartament din anii ’80, atunci când stilul de viață al oamenilor era diferit de cel actual, va trebui să-ți reconfigurezi întreg apartamentul, implicit baia. Renunță la mobilierul de tip mască, cel care ascunde detergenții de curățare pentru baie. Dă un nou look băii tale și îmbină culorile, scoate în evidență frumusețea lavoarului și scapă de mobilierul inutil din baie.

Baia este sanctuarul tău de relaxare, cel care te ajută să-ți limpezești gândurile după o zi obositoare. Alege un design minimalist care să îmbine utilul cu plăcutul și transformă spațiul monoton din baia ta.

Amenajare baie mare

Atunci când dispui de un spațiu generos în toată casa, inclusiv în baie, îți dorești să-l optimizezi foarte bine. Nimeni nu-și dorește aglomerarea mobilei, însă o baie cu două lavoare este un vis pentru mulți dintre noi. Îmi vin în minte diminețile în care cu toții ne îngrămădim în baie. Copilul se spală încet pe dinți, tu vrei să-ți faci rutina de dimineață, iar soțul vrea să-și reîmprospăteze înfățișarea bărbii. O baie mobilată și utilată pentru o familie numeroasă care dispune de un spațiu mare ar purta numele Linea https://savinidue.ro/linea/. O colecție care să-i mulțumească pe toți.

Texturi speciale precum: Beton, Rovere Naturale și Rovere Fossile, vor face din baia ta locul cel mai iubit din tot apartamentul. Elemente naturale, atent combinate cu piese moderne, versatile și liniare. Ideea de a reveni la natură și de a te bucura de o adevărată oază de relaxare. Colecția Linea îți permite să apelezi la forme unice, personalizate stilului tău dinamic de viață, să combini culori pentru a obține un design modern, funcțional pentru baia ta.

Atunci când optezi pentru o estetică naturală, materialele pieselor de mobilier trebuie să se îmbine perfect cu gresia și faianța din baie, iar dacă optezi pentru spații de depozitare suplimentare ai grijă ca acestea să fie tot din materiale naturale, răchită sau ratan, pentru coșurile din baie. Gama Linea îți oferă etajere și rafturi din lemn care vor completa designul sofisticat al băii tale.

Băi moderne 2021 – tendințe de amenajare

Atunci când am amenajat baia, mi-am dat seama că o poză de pe internet nu poate să-mi redea acel spațiu intim creat de mine. Nu am cerut sfatul unui designer pentru a-mi amenaja baia de vis, ci am urmărit acele elemente care puteau fi ușor personalizate și adaptate spațiului nostru din baie. Colecția Fly https://savinidue.ro/fly ne-a făcut să ne gândim la perfecțiune, la albul perfect al pieselor de mobilier unice prin construcția și materialele utilizate, la culorile care relaxează din punct de vedere vizual, și am găsit echilibrul într-un loc în care cu toții vrem să ne liniștim.

Lumina

În 2021 lumina ocupă un rol important în baie. Oglinda pentru baie cu sistem de iluminare LED dă un plus de originalitate spațiului din baie, un design minimalist care va transforma acest element atât de necesar în baie. Pătrată sau dreptunghiulară, oglinda nu mai este doar un simplu obiect în care ne privim, ea se îmbină perfect cu toate elementele mobilierului tău de baie.

Culorile

Designerii au decretat anul 2021 ca fiind unul cu vibrații de culori, culori îndrăznețe și revigorante. Noi am ales să mergem pe clasicul alb, însă poți alege multe alte culori din paleta Savini Due. De la nuanța maritimă a stilul scandinav, la galben vibrant sau maro. Trenduri care se potrivesc în orice tip de baie, deoarece nu ai nevoie de foarte mult spațiu, ai un mobilier versatil, iar efectul este wow.

Tendințe baie 2021


Dacă vei căuta băi moderne 2021, vei vedea că designerii au adus în față 3 mari stiluri: art deco, rupt din anii 1920, stilul industrial și stilul scandinav. La prima vedere acestea nu au nimic în comun, însă inspirându-te din colecțiile Savini Due, vei putea să-ți alcătuiești și tu propriul tău stil.

Rafinamentul este cel care își pune cuvântul în stilul art deco. Detalii aurite, culorile rupte din poveștile cu nobili și oglinzi foarte frumos scoase în evidență. Stilul industrial specific anului 2000 a adus în prim plan lemnul și metalul, elemente perfect îmbinate care au încununat fiecare proiect săvârșit în baie. Organizarea simetrică, albastrul, elementele simple, subțiri, minimale au caracterizat stilul scandinav.

Modernul este redefinit în 2021 de Savini Due. Alege mobilierul de baie care te reprezintă, creează-ți colțul tău de relaxare!

One comment

  1. Pingback: Proba 21. Cum optimizezi spațiul din baie cu mobilierul Savini Due

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>