O poveste de toamnă presărată cu flori
O poveste de toamnă presărată cu flori

O poveste de toamnă presărată cu flori

O ploaie de portocaliu și galben care acoperă pământul ca o pătură caldă, iar aerul răcoros și proaspăt aduce o schimbare revigorantă față de zilele verii. Toamna este într-adevăr o perioadă a schimbării. Frunzele capătă culori diferite, zilele devin mai scurte, iar vremea începe să se răcească. Pentru multe femei, toamna este un moment de reflecție asupra anului care aproape a trecut și de pregătire pentru cel nou care se apropie.

Fă-ți timp să te bucuri de lucrurile simple!

  • buchet de flori
  • buchet de flori
  • buchet de flori
  • buchet de flori

Este un timp pentru a încetini ritmul, pentru a savura fiecare moment. Comparativ cu zilele de vară, toamna totul pare să se întâmple mai încet, zilele devin mai scurte și nopțile mai lungi, este un mod prin care natura ne spune să nu ne grăbim, să ne bucurăm de frumusețea din jurul nostru.

Este o perioadă de tranziție, când lumea din jurul nostru începe să se schimbe și noi începem să ne schimbăm odată cu ea. Aerul devine mai proaspăt și mai rece, frunzele încep să cadă din copaci și totul pare mai frumos în felul său.

Pentru unii oameni, toamna poate părea o perioadă tristă, odată cu apariția primelor ploi sau a zilelor mai scurte. Toamna înseamnă să îmbrățișezi schimbarea și să te pregătești pentru ceea ce va urma. Este o perioadă în care trebuie să încetinești și să te bucuri de lucrurile simple ale vieții, să petreci timp cu familia și prietenii, să te plimbi în natură sau să citești cartea favorită din confortul propriului cămin.

Toamna are ceva special pe care nu-l poți descrie în cuvinte. Poate pentru că este un anotimp de tranziție, marchează sfârșitul unui capitol din viața noastră și începutul altuia. Pentru că este o perioadă ce trezește în unii dintre noi sentimente romantice, amintirea unor vechi relații, cu toate acele momente confortabile petrecute lângă persoanele dragi sufletului nostru.

Buchet de flori special

  • bujori bloomeria 2
  • bujori bloomeria
  • bujori deosebiti bloomeria

Îmi aduc aminte în urmă cu aproape 2 ani, era o seară tipică de toamnă, ploaia cădea necontenit, tocmai terminasem munca și mă pregăteam să mă îndrept spre casă, când am văzut un buchet de flori pe biroul meu. Chiar dacă era o zi atât de mohorâtă, ceva în legătură cu acele flori viu colorate m-a făcut să mă simt specială. Nu am avut timp să mă întreb de la cine erau, nu m-am putut abține să nu zâmbesc la gândul că cineva mi-a trimis flori într-o zi atât de mohorâtă.

Când am ajuns acasă, în buchet am observat că era atașat un bilețel. Pe el scria simplu: “Zilele de toamnă sunt cel mai bine împărtășite cu tine”. Era un superb buchet cu bujori, hortensii și trandafiri, oferit de colegii mei, știau cât de mult iubesc florile și lunile de toamnă și că indiferent de cum este vremea afară, la mângâierea unui buchet de flori, inima mea simțea mereu primăvara.

Un buchet de flori are mereu acel ceva, atât de special. Este ca și cum floristul a capturat frumusețea naturii într-un pumn de petale, iar acest lucru îți taie respirația.

În prezența florilor totul este mai intens și sentimente de nedescris îți cuprind toată ființa. Atunci când vezi flori, te simți copleșit de dragoste. Toți iubim florile și putem refuza orice cadou, dar nu un buchet de flori!

S-ar putea să fie un clișeu, dar primirea florilor reprezintă iubirea. Florile au o anumită magie. Ele fac chiar și cele mai sumbre zile să pară mai luminoase și ne amintesc de plăcerile simple ale vieții.

Bloomeria – florărie online

În ultimele luni, m-am obișnuit ca o dată pe săptămână să mă opresc la florăria mea favorită și să cumpăr un buchet de flori, un ritual pentru mine, dar este modul prin care încerc să mențin energia pozitivă acasă.

Abia aștept să ajung acasă și să le așez pe masa din living, unde stau și le admir ore în șir, atât pentru frumusețea lor, cât și pentru parfumul care mă fascinează. De fiecare dată simt un răsfăț special, ceva doar pentru mine. Este modul meu de a-mi reaminti că merită să am grijă de mine.

Dacă ești foarte ocupată, sunt florării de unde poți comanda online și îți sunt livrate direct la ușă. O astfel de florărie online este Bloomeria. Dacă ești din București ai livrare gratuită și rapidă, în doar 3 ore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>