Nunta de vis la Hotel Opal
Nunta de vis la Hotel Opal

Nunta de vis la Hotel Opal

Nunțile sunt un prilej de bucurie și un moment minunat de a te reîntâlni cu oamenii dragi ție. O nuntă va fi, probabil, cea mai mare și mai complicată petrecere pe care o vei organiza vreodată. Nu este nevoie să fii un wedding planner pentru a-ți organiza nunta sau să apelezi neapărat la unul dacă nu-ți permiți.

Îmi doresc să-ți împărtășesc sfaturile mele, pe care le-am învățat la cursul de Organizator de evenimente, și să te ajut să-ți organizezi nunta de vis. Există câteva modalități creative de a avea o nuntă minunată, fără a provoca un stres nejustificat sau falimentul economiilor tale.

Stabilește data nunții și bugetul

hotel opal wedding

Una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua atunci când vă planificați nunta este alegerea datei. Nu numai că va fi prima întrebare pe care ți-o va adresa toată lumea, dar ai fi surprinsă să afli cât de greu este să găsești pentru aceeași dată locația, muzica și tortul.

Fie că folosești o agendă de planificare a nunții sau un fișier la care să ai acces mereu, stabilește împreună cu partenerul tău și familia care este bugetul pentru organizarea nunții voastre. Dacă ai deja economii pentru acest eveniment sau participă și familiile voastre cu o parte, atunci nu trebuie să-ți faci foarte mari griji, însă, dacă nu dispui de acești bani, gândiți-vă cât de mult ați putea economisi în fiecare lună.

Locația pentru nuntă

Nunta la mare este o destinație romantică, aventuroasă și convenabilă pentru o nuntă de vis. O nuntă pe litoralul românesc poate fi la fel de spectaculoasă ca nunțile pe care le vezi în filme. Nu doar că va face din nunta ta un eveniment de care își va aminti toată lumea, dar te vei bucura de soare, de nisip și de briza mării.

Oricum, costurile pentru o nuntă la mare în țară sunt mult mai mici în comparație cu cele din străinătate. Infrastructura modernă face ca planificarea nunții voastre să fie relativ ușoară. Alegeți cadrul ideal, deoarece acesta va da tonul și direcția pentru tematica nunții voastre.

Nunta de vis la Hotel Opal

hotel opal view

Când vine vorba de organizarea nunții lor, cuplurile sunt astăzi mai inventive ca niciodată. Odată cu imaginația vine și o nouă dorință de a se căsători în medii de nuntă netradiționale, din dorința de a crea un eveniment cu totul unic și de neuitat pentru invitații lor.

Ce vei găsi în stațiunea Cap Aurora? O climă mediteraneeană, terase cu deschidere spre mare și spații verzi cu vegetație luxuriantă, liniște pentru cei care fug de aglomerația stațiunilor zgomotoase. Amplasarea Hotelului Opal permite acces din curtea interioară la plaja amenajată, astfel nu trebuie să mergi sute de metri pe jos sau cu mașina pentru a ajunge la plajă.

Este o locație excelentă pentru nunta la mare și pentru relaxarea de a doua zi după nuntă, cu sau fără renumita ciorbă de potroace. Cred că invitații vor aprecia mai mult să facă o baie în apa mării, o apă curată în comparație cu alte stațiuni, sau doamnele să se simtă răsfățate sub mângâierea razelor de soare.

Nu trebuie să ajungi pe o plajă tropicală din Puerto Rico când plaja din Cap Aurora este fragmentată în mici golfuri cu aspect de insulă tropicală, zone cu apă puțin adâncă pentru cei care nu știu să înoate sau pentru cei care vin cu cei mici și vor să se simtă în siguranță.

Restaurant Opal

litoral 2022

După ce ai văzut locația și te-ai felicitat pentru alegerea făcută, ai găsit loc și pentru săptămâna de miere, interesează-te de facilitățile pe care le oferă Restaurantul Opal.

Acesta este un restaurant pentru evenimente, are o capacitate de 360 de locuri la interior și 120 de locuri pe cele două terase la malul mării. Cu siguranță vei alege cea de-a doua variantă pentru un cadru de vis. Ce poate fi mai frumos de atât? Să vezi marea și apusul în timpul nunții tale. O amplasare excelentă, decor tematic, atmosferă rafinată.

Meniul este personalizat, pregătit de către maeștrii bucătari ai hotelului. Serviciile ireproșabile vor face ca nunta ta să primească numai laude. Mai trebuie să știi că Hotel Opal a trecut printr-un amplu proces de modernizare, chiar și restaurantul, totul amenajat după un proiect inedit. Nu aveți de ce să vă fie teamă, scăpați de situația în care este prezentată doar o cameră frumos aranjată, iar invitații să fie dezamăgiți.

Alegerea acestei locații spectaculoase este cel mai bun mod de a economisi pentru decorațiunile de nuntă. Dacă decorul este superb, nu ar trebui să faceți prea multe pentru a îmbunătăți spațiul. Este soluția pentru o nuntă cu buget restrâns și ideală opțiunii de a închiria o întreagă locație. Locațiile din orașele mici de pe litoralul românesc sunt mai puțin costisitoare decât locațiile din orașele mari de pe litoral.

Decorul locației

decoratiuni hotel opal scaled

Pe lângă frumusețea mării și a terasei îți mai dorești și alte decorațiuni pentru crearea unui cadru de vis. Florile îmbracă orice locație și nu trebuie să fie scumpe. Poți economisi foarte mult prin combinarea florilor cu nisipul. Te poți interesa la restaurant dacă îți pot pune la dispoziție câteva boluri de sticlă sau le poți achiziționa tu, în care să adaugi nisip și flori. Pentru acest proiect pot fi folosite flori proaspete, dar ai putea la fel de bine să folosești flori artificiale.

De asemenea, poți folosi vaze din sticlă cu flori roșii care le vor induce invitaților starea voastră de romantism. De când vor intra vor fi surprinși de florile din fața hotelului. Trandafirii parfumați, multicolori, le vor încânta simțurile și îi vor bine dispune. La fel și curtea din spate, care dă spre plajă, este plină de flori. În diminețile petrecute aici vor fi uimiți de peisaj.

Luminile sclipitoare sau lumânările pot adăuga un farmec instantaneu pentru o nuntă sau recepție la apus, sau chiar în timpul nopții. Terasa Hotelului Opal dispune de aceste ghirlande spectaculoase de luminițe și nu va fi neglijat farmecul acestui loc. Este un restaurant pentru evenimente potrivit.

Meniu de nuntă

  • Fructe de mare Opal scaled
  • Saramura de peste
  • Frappe scaled
  • Meniu nunta

Având în vedere că nunta ta face parte din acele evenimente la mare, poți renunța la meniul tradițional și să alegi preparate pe bază de pește și fructe de mare, iar dacă ai și invitați din generația părinților tăi, le poți pregăti un meniu separat. Maeștrii bucătari de la Restaurantul Opal oferă preparate delicioase pe bază de pește și fructe de mare! Vezi meniul și sigur vei comanda o porție să te convingi.

Pentru băuturi poți opta atât pentru tradiționalele vinuri, dar îți poți impresiona invitații cu un cocktail. Dacă nunta este planificată pe timpul zilei, le poți oferi și un frappe răcoros, plin de savoare. Pentru a te încadra în tematica nunții tale la mare, oferă-le și o carafă cu limonadă reconfortantă sau o cafea care să-i facă să reziste până târziu.

Oaspeții care rămân până la sfârșitul petrecerii vor aprecia și cartofii prăjiți sau un hamburger. După o noapte petrecută pe ringul de dans, toată lumea va avea poftă de ceva interzis. Interesează-te la hotel care este programul de servire la terasă sau ce preparate extra ar putea servi.

Organizarea unei recepții înainte de nuntă

Să organizezi o întâlnire înainte de nuntă nu este ceva obligatoriu. Dacă vrei să primești familia, prietenii apropiați, domnișoarele și cavalerii de onoare cu o zi înainte de nuntă, pentru a le explica rolul acestora și cum te pot ajuta, organizează această recepție. Este o sărbătoare înaintea ceremoniei de nuntă și poate include multe ritualuri și tradiții.

De asemenea, poate fi un prilej pentru a-i familiariza pe cei invitați cu locația în care se va desfășura nunta, înainte ca totul să fie aranjat. Mulți dintre prietenii tăi ar putea să-și stabilească vacanța pe litoral 2022 la Hotel Opal, după ce au văzut facilitățile pe care acesta le oferă, dar și amplasarea lui aproape de mare.

Nu-ți face griji pentru acei invitați care au copii. Locul de joacă amenajat în incinta Hotelului Opal îi va ține pe aceștia ocupați mult timp. Este dotat cu trambuline, perete interactiv de cățărat, trasee presărate cu aventuri, jocuri și jucării. Voie bună pentru prichindei și relaxare, dar și organizarea lucrurilor serioase pentru părinții lor.

Nunta 2022

Dacă te pregătești să devii mireasă anul acesta sau anul viitor, ia în considerare sfaturile pe care ți le-am prezentat și alege locația nunții tale de vis la Hotel Opal. În cazul în care dorești o nuntă restrânsă, un eveniment privat mai mic sau chiar întâlniri corporate, poți face rezervări și pentru astfel de evenimente.

Aștept cu nerăbdare impresiile tale despre sfaturile mele și, dacă vei organiza o petrecere sau vei alege o vacanță la mare la acest hotel, te rog sa-mi lași părerea ta!


Sursa foto: Hotel Opal, colaje realizate cu Canva

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

One comment

  1. Pingback: Proba 13. Evenimente reușite la mare, la Hotel Opal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>