Idei de cadouri pentru bărbați și femei
Idei de cadouri pentru bărbați și femei

Idei de cadouri pentru bărbați și femei

Cum alegi cadoul potrivit? Cadouri pentru femei, cadouri pentru bărbați, cadouri. Cu toții ne dorim să facem cele mai frumoase cadouri și să fim lăudați pentru că am făcut alegerile potrivite, la fel cum Moș Crăciun știe să le aducă tuturor ceea ce le place. Ne întristează atunci când ceilalți pun cadoul nostru de-o parte și preferă să-l deschidă mai târziu, bănuind că și de data aceasta am ales ceva inutil pentru ei. Să oferi cadouri este o artă, o artă pe care unii o avem sau nu. Pentru a alege cadoul potrivit pentru ceilalți, trebuie în primul rând să lăsăm dorințele noastre și să anticipăm ceea ce și-ar dori ei.

Facem adesea greșeala de a alege ceea ce am vrea noi să primim, ceea ce considerăm noi util, ceea ce ne place nouă. De aici vin și greșelile în alegerea cadoului pentru ceilalți. Fiecare cadou trebuie să fie ca o poveste și să spună o poveste. Trebuie să fie frumos împachetat, să fie unic și să te facă să te simți special. Dacă vom alege de fiecare dată seturi de cosmetice sau haine pe care și le pot cumpăra și cei cărora le dăruim, atunci să nu fim surprinși că nu vom avea reacția așteptată.

Tips & tricks pentru alegerea cadoului potrivit

Pare complicat, dar să dăruiești cadouri frumoase este mai ușor decât pare. Sunt câteva reguli simple de urmat și nu ai nevoie de o diplomă în vânzări, de un glob de cristal sau de o baghetă magică pentru a oferi cadoul potrivit.

  • Idei de cadouri
  • Idei de cadouri 2
  • Idei de cadouri 3
  • Idei de cadouri 1
  • Idei de cadouri 4
  • Idei de cadouri 5

Nu trebuie să cheltui bani mulți pentru cadoul potrivit

Orice campanie de marketing te încurajează să faci cadouri scumpe, iar cu cât cheltui mai mult pentru cadoul cuiva, cu atât mai bun va fi cadoul, iar destinatarul fericit. Cunoști zicala “Gestul contează“? Când vine vorba de a oferi cadouri, această zicală se încadrează cel mai bine în context. Conform studiilor, singura persoană impresionată de prețul mare al unui cadou este chiar persoana care cumpără cadoul. Prețul s-a dovedit că nu are niciun impact asupra celui căruia îi dăruiești cadoul, și câte cadouri scumpe nu au dat greș?

De asemenea, este important să ții cont pentru cine alegi un cadou scump. De multe ori, un cadou scump îl va obliga și pe celălalt să-ți facă unul la fel de scump și poate acesta nu-și va permite acest lucru, iar cadoul primit se va transforma într-o experiență neplăcută pentru el.

Cadoul perfect trebuie să fie util

Dacă ai un prieten căruia îi place să citească, dar care se plânge că are un job prea solicitant și când ajunge acasă este mult prea obosit și adoarme după ce citește câteva rânduri, atunci îi poți face cadou un abonament pentru cărți audio. Va avea posibilitatea atât la serviciu, dar și în mijloacele de transport să asculte o carte. Un astfel de cadou nu va avea impact dacă persoana căreia îi place să citească preferă cărțile fizice.

Cadouri pentru femei

Alegerea cadoului perfect este ușoară pentru unii oameni, dar pentru alții este un coșmar de proporții. Fie că simți presiunea sezonului de sărbători, care pare să vină mai devreme în fiecare an, fie că ești în căutarea cadoului perfect pentru ziua de naștere sau aniversare, nu vrei să rămâi în urmă cu alegerea cadoului potrivit.

Fiecare femeie este unică și de aceea cadourile care vin cu o poveste în spatele lor vor fi întotdeauna apreciate. Ori de câte ori ai posibilitatea fă ca darul tău să reflecte ceea ce știi despre femeia din viața ta. Ce îi place? Bea cafea sau ceai? Este o persoană introspectivă și îi place să petreacă mai mult timp singură sau petrece mai mult timp cu familia sau prietenii? Ce ai observat la ea care poate fi reflectat în cadoul ei?

MindBlower – cadoul perfect pentru femei

MindBlower sunt un izvor nesecat de idei de cadouri. Mereu surprinzători, reușesc să aducă pe site-ul lor mii de cadouri inedite. Inspirați de experiențele lor de peste hotare, Angi și Alex au adus în România cele mai frumoase cadouri. Cadouri amuzante, cadouri pentru petreceri și aniversări, cadouri pentru mamă sau gadgeturi pentru adolescenți, cadouri de lux sau practice, pe toate le găsești pe https://mindblower.ro/.

Avem mii de cadouri – toate pe stoc și gata pentru a fi livrate imediat, în 1 – 2 zile lucrătoare. Fiecare comandă îți aduce puncte cadou în valoare de 4% din valoare, iar dacă ai plasat o comandă generoasă, te așteptăm să descoperi cadoul gratuit din coș pentru tine. Poți trimite un cadou direct la sărbătorit și poți opta pentru ambalaj festiv, elegant.

MIndblower cadouri

Nu este ușor să găsești idei de cadouri pentru femeile care par să aibă deja de toate. Există câteva cadouri populare pe care multe dintre femeile din viața ta se vor bucura să le primească pentru că sunt elegante, utile sau sentimentale: cutii de bijuterii, o pătură cu mâneci, buzunar și prindere la spate, super catifelată, o lampă Calea Lactee, o ramă foto magnetică levitantă.

Pentru a te inspira, MindBlower a adunat cele mai bune cadouri pentru femei, potrivite pentru fiecare ocazie. Fie că ai nevoie de un cadou minunat pentru ziua ei de naștere, Ziua Mamei sau un cadou fără o ocazie specială, cu siguranță vei găsi cadoul potrivit. Au opțiuni pentru bucătăreasa aspirantă, pentru cineva care are nevoie disperată de o zi la spa acasă și chiar și pentru persoana care pierde mereu urma cheilor.

Idei de cadouri pentru bărbați

Cumpărarea cadourilor pentru sexul opus pare o afacere complicată. Fetelor, nu vi se pare că ne străduim mai mult decât trebuie, dar tot nu reușim să dăm lovitura? Alegerea celor mai frumoase cadouri pentru bărbați poate părea descurajantă, dar este posibil să depășești acest blocaj și să găsești cadoul perfect. Unele cadouri sunt amuzante, altele sunt inovatoare, iar câteva dintre ele apelează la cauze meritorii, dar au un lucru în comun: toate sunt cadouri de suflet pentru persoana potrivită.

Manechinul de șosete

Marius este colegul meu de serviciu de mai mulți ani. Fost sportiv de performanță, cu o înălțime impunătoare, își dă silința mereu să-și adapteze garderoba la cerințele unui cod business, doar că nu găsește mereu haine și accesorii pe măsura lui. Încearcă să distragă atenția de la pantalonii mereu prea scurți cu o pereche de șosete haioase, și de aceea și-a câștigat porecla de “manechinul de șosete”. Șosete colorate, șosete haioase, cu benzi desenate sau statui dezgolite, toate se regăsesc pe șosetele lui Marius.

Pentru că este un bărbat căruia nu-i lipsește nimic, dând mereu dovadă de o fire puternică, ne este greu de fiecare dată să-i alegem cadoul potrivit. Anul acesta a fost rândul meu să găsesc idei pentru cadoul lui. Știam că este pasionat de citit la fel ca și mine, că îi place vinul și că are mult umor. Pare frustrant să faci pe detectivul pentru a afla anumite detalii despre o persoană, mai ales că este un coleg și nu jumătatea masculină din viața mea. Mi-am făcut temele și am plecat în căutarea cadoului potrivit pentru manechinul nostru.

MindBlower – cadouri pentru bărbați

Idei cadouri barbati

Nu-mi place să cutreier mall-urile, însă am făcut și asta. Am intrat prin magazine și am încercat să mi-l imaginez când va deschide cadoul. De fiecare dată nu găseam expresia pe care mi-o doream. Cu ultimele puteri creatoare, am intrat pe site-ul MindBlower și m-am folosit de informațiile pe care le știam. Am ales o pereche de Șosete Amuzante Bring Me Wine și Set șah și accesorii vin, Casetă Deluxe.

Îl vedeam pe Marius cum vine acasă și își pune șosetele amuzante, scoate o sticlă din vinul lui preferat și cu precizia unui detectiv deschide caseta cu accesorii de vin, în căutarea ustensilei care va elibera licoarea lui Bachus. Deja râdeam cu lacrimi la această scenă și mi-am dat seama că este alegerea potrivită pentru pasionatul nostru de vinuri și manechin de șosete.

Nu mai aveam foarte mult timp la dispoziție și am ales varianta livrării cadoului la birou. Am reușit să-l împachetez tot cu ajutorul celor de la MindBlower și Slavă Domnului că nu a mai trebuit să pun piciorul în niciun magazin.

MindBlower

În ziua aniversării lui Marius, acesta s-a lăsat așteptat. Eram nerăbdătoare să-i dau cadoul și să-i văd reacția, dar să văd și reacția colegilor mei. Când a apărut Marius toți am început să-i cântăm la mulți ani. Era vădit emoționat și cu mișcări stângace a început să deschidă cadoul. A scos șosetele și a început să râdă copios. I-am povestit ideea acestui cadou și toți colegii s-au amuzat. Pentru a face povestea cât mai reală, Marius a încălțat șosetele și a deschis meticulos cutia cu accesorii pentru vin.

A fost foarte încântat și ne-a mărturisit că este cel mai original cadou pe care l-a primit până atunci, iar existența poveștii din spatele lui l-a făcut și mai deosebit. Am fost fericită că am putut găsi cel mai frumos, amuzant și plin de poveste cadou. Ceea ce nu-mi place este delegarea mea ca și “cumpărător de cadouri inspirate pentru toată lumea“, dar acum am un ajutor de nădejde în persoana celor de la mindblower.ro și știu că-l pot impresiona cu un cadou original, chiar și pe Moș Crăciun.

Mindblower cadouri

Sursa foto: MindBlower.ro, colaje realizate cu Canva.

Articol scris pentru SuperBlog 2022

One comment

  1. Pingback: Proba 5. Cadoul perfect este o poveste

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>