Angajat? Nu, Francizat Depozit Virtual
Angajat? Nu, Francizat Depozit Virtual

Angajat? Nu, Francizat Depozit Virtual

Un număr record de angajați demisionează sau se gândesc să o facă. Termenul “quiet quitting” a devenit viral pe rețelele de socializare în ultimele câteva luni și un fenomen care constă în a face doar ceea ce ți se cere în mod specific în fișa postului și nimic mai mult.

Chiar dacă ne-am confruntat cu Pandemia și se anunță vremuri tot mai grele, multe corporații anunță că angajații lor, mai vechi sau mai noi, nu renunță doar “în liniște”, ci renunță direct și cât mai repede posibil. Angajații își părăsesc postul înainte de împlinirea unui an, o perioadă considerată un standard pentru a rămâne la un loc de muncă. Oamenii caută mai mult echilibru între viața personală și cea profesională, dar și o mai bună utilizare a timpului lor.

Toți se întreabă de ce? Sau întrebarea lor este: De ce îți permiți să lași un job grozav? Un job bun nu înseamnă doar banii pe care îi câștigi, înseamnă și respect din partea companiei și un mediu de lucru plăcut.

Cu toate că li se oferă bani mai mulți și condiții de lucru remote, mulți angajați care au acumulat un capital de carieră renunță la aceste joburi și se îndreaptă către firme care au valori, care îi respectă și care le dau acea motivație de a munci pentru o cauză. Cu toții ne dorim ca munca noastră să fie semnificativă, iar acest lucru ne face mai fericiți și mai eficienți.

Ce este franciza?

Depozit-virtual

Dacă vrei să devii propriul tău șef și să scapi de cei cu toane, dar nici nu ai mulți bani de investit într-o afacere de la zero, atunci apelează la un business în sistem franciză. O afacere deja testată pe o perioadă de câțiva ani, al cărei istoric îl poți cerceta, o rețetă de business completă. Conceptul francizei ține de aplicarea unei singure rețete peste tot. Fie că este o franciză internațională sau una din România, trebuie să funcționeze la fel, iar clientul să nu vadă diferența de concept, modul de prezentare sau calitatea produselor și serviciilor oferite.

Bineînțeles, ca orice afacere are atât profit, cât și pierderi. Totul ține de tine, de cum gestionezi afacerea.

De ce să alegi o franciză?

Așa cum spuneam mai sus, să începi un business de la zero presupune o investiție serioasă din partea ta. În același timp este și o investiție a timpului tău. Cei care au renunțat la un job de 8 ore și au deschis o afacere, au stat uneori și dublu timpului petrecut până când afacerea a început să funcționeze cum trebuie.

Atunci când alegi franciza, nu trebuie să-ți petreci toată ziua pentru a construi o strategie de marketing, pentru că deja este făcută și testată. În plus, nu ai nevoie de o experiență antreprenorială, poți fi freelancer. Primești training, lead-uri, oportunități de a te dezvolta, iar rezultatele nu vor întârzia să apară atunci când ești implicat 100%.

Francizații au flexibilitatea de a-și organiza singuri orele de lucru astfel încât să aloce timp familiei, plăcerilor sau rezolvării problemelor personale.

Francizat Depozit Virtual

depozit-virtual-vindem-ieftin

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții, iar vindem-ieftin.ro este alternativa la comerțul clasic din depozite. Acest concept unic în România, a reușit să scurteze lanțul clasic dintre fabrică și client, să reducă costurile materialelor de construcție pentru clienți, dar să demonstreze că ieftin nu înseamnă materiale de slabă calitate.

Depozitul Virtual are toate avantajele unui depozit de materiale de construcții, dar totul se desfășoară online, fără a pierde timp cu drumul în căutarea celor mai bune materiale, fără a negocia pentru cel mai bun preț.

Depozit Virtual înseamnă revoluționarea comerțului cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de inovare, fără să investească niciun leu. Aparent, un Depozit Virtual este similar cu un Depozit Clasic. În realitate, diferențele dintre cele 2 sunt imense, la fel ca și avantajele celui virtual.

De ce am ales să devin Francizat Depozit Virtual?

Orice persoană care are o experiență în domeniul vânzărilor sau al materialelor de construcții poate alege să fie Francizat Depozit Virtual. Din fericire, mulți ani am lucrat pe un post de Buyer sau Specialist Achiziții. Cunosc această lume și provocările din ea. Știam că orice domeniu este plin de provocări, la fel și fiecare început. Ceea ce m-a motivat să aleg această franciză a fost Cosmin Răileanu, fondatorul ei.

Pentru cei care nu au văzut prezentarea lui la Imperiul Leilor, o poate face acum. Ceea ce mi s-a părut interesant a fost faptul că s-a întors să le demonstreze că afacerea lui a reușit, că a crezut în potențialul ei și că a ajuns mai repede la ceea ce și-a propus, iar leii nu au rămas indiferenți de data aceasta. Sunt mai multe personalități pe care le admir, iar Cosmin face acum parte dintre ele. Faptul că prin munca ta și a echipei ajungi la un succes, este ceva neprețuit!

Mă bucur că a refuzat să-și găsească un partener și a dorit să ne facă pe noi partenerii lui, prin intermediul francizei!

Avem planuri îndrăznețe! Ne-am propus ca în următorii 10 ani să deschidem 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa. Nu ne oprim aici, iar în 20 de ani vom avea active 200 de Depozite Virtuale, 200 în Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob.

De ce să alegi Franciza Depozit Virtual?

Ai posibilitatea de a nu cheltui suplimentar cu un sediu sau o locație pentru birouri sau depozit. Clienții te contactează prin intermediul platformei. Plasarea unei comenzii, dar și livrarea ei, are aceeași procedură ca și pe https://vindem-ieftin.ro/. Clientul lasă o cerere, tu ca francizat îl contactezi, îi faci oferta de preț și negociezi asupra unui discount, iar în cazul în care dai dovadă de măiestrie în arta negocierii, poți încheia vânzări profitabile. Depozitul Virtual are 2 unități în fiecare județ, deci este și mai aproape de clienți.

Oamenii cu vastă experiență în vânzări înțeleg oportunitatea de a factura 1/3 din adaosul realizat. De exemplu, dintr-un adaos de 60 000 de lei realizat într-o lună, francizatului îi revine 20 000 de lei. Sumele pot fi și mai mari în funcție de gradul de implicare și abilitățile vânzătorului.

Întâmplări de pe teren

Andrei, clientul meu, a vrut să-și construiască casa visurilor pentru a evita probleme ascunse ca în cazul celor gata făcute. Arhitect de meserie, știa că este mult mai avantajos să-ți construiești casa, deoarece poți controla materialele care intră în construcția acesteia. Materialele periculoase, cum ar fi vopseaua pe bază de plumb și azbestul, sunt excluse din start.

De când m-a contactat, a încercat să mă impresioneze cu toate cunoștințele pe care le avea sau poate să-mi demonstreze că nu-l pot păcăli. Deja avea un buget pentru construcția casei și nu voia să-l ajusteze prea mult. I-am explicat că voi negocia la furnizor cel mai bun preț și voi ține cont de toate cerințele lui. Inițial voia să-și construiască casa din cărămidă, însă, după primirea ofertei mi-a spus că se mai gândește.

Prinsă cu alte proiecte în derulare, am uitat să-l contactez după 2 zile, termen pe care îl dau nehotărâților, însă m-a sunat el. Mi-a spus că s-a răzgândit și că vrea să-și construiască casa pe structură metalică și are nevoie de altă ofertă. Am revenit cu noua ofertă, i-am făcut și un discount suplimentar, însă Andrei mi-a spus că a găsit în altă parte mai ieftin. Deși nu-mi place să pierd clienți, am acceptat. Eram sigură că discountul suplimentar nu putea fi oferit foarte ușor.

Angajat Nu Francizat la Depozitul Virtual

A trecut o lună și Andrei m-a sunat din nou. Mi-a spus că șantierul prinde contur odată cu excavarea și instalarea fundațiilor și a plăcilor. Mi-a povestit câte probleme întâmpinase și că oprise construcția. Firma care îi oferise oferta miraculoasă nu respectase termenul de livrare, materialele nu erau așa calitative și muncitorii veneau pe șantier și nu aveau cele necesare. Asta însemnase un cost suplimentar pentru Andrei și prelungirea termenului de finalizare. Era dezamăgit și regreta că nu acceptase oferta mea.

Mi-a cerut ajutorul și m-a întrebat dacă pot face ca materialele să ajungă la termen. Am sunat mai mulți furnizori și toți aveau stocuri limitate pentru materialele pe care le dorea Andrei. Dacă nu se hotăra repede, exista șansa să nu finalizeze casa anul acesta. I-am trimis oferta și i-am explicat situația și necesitatea unui răspuns rapid. Mi-a trimis un email cu un ordin de plată. Era o sumă mult mai mare și nu înțelegeam ce se întâmplă, așa că l-am sunat.

Mi-a spus că îmi achitase oferta, că nu mai așteptase proforma și că surplusul de bani îl reprezenta avansul pentru o altă construcție. Nu voise să-mi spună că va construi două case, una pe structură metalică pe care s-o vândă și cealaltă din cărămidă pentru el, iar oferta concurentă îl tentase mai mult. I-am explicat că ar fi beneficiat de un discount mai mare dacă știam acest detaliu, însă acum era prea târziu. Din cauza stocurilor limitate și livrarea de urgență pentru finalizarea casei pe structură metalică, Andrei oprise lucrările pentru cea de-a doua.

Eram bucuroasă de încrederea pe care mi-o arătase plătindu-mi pentru proiectul lui viitor, deși nu primise materialele. Mi-a explicat mai târziu că o altă firmă de la care ceruse ofertă îl sfătuise să “se descurce” cu cel pe care îl alesese. Un client care refuzase oferta lor și se apucase de construcție cu altcineva, nu mai prezenta interes pentru o nouă ofertă și nici interes pentru rezolvarea problemelor lui.

Am fost alături de Andrei pe toată durata procesului de achiziție, iar acum putem vorbi despre amenajări interioare. Furnizorii au livrat totul la timp și se pregătește și de construcția celei de-a doua case. Andrei este un client care mă recomandă tuturor, spunându-mi “Ana lui Manole”. Consideră că am fost salvarea lui într-o situație de criză și acum nu încetează să-și mai arate recunoștința pentru acest lucru.

Beneficiile Depozitului Virtual pentru clienți

Dacă îți dorești să câștigi timp prețios, atunci contactează echipa de profesioniști Vindem-Ieftin.ro. Practic, dai lista de materiale de care ai nevoie și un consultant sau francizat te va contacta pentru a-ți face o ofertă de preț. Există și un grup dedicat VIP, iar acolo ți se va răspunde la toate întrebările sau temerile si primești consultanță gratuită.

În cazul în care ai nevoie ca un consultant să vină pe șantier pentru a face evaluările sau pentru a te sfătui asupra materialelor pentru structură și fundație, atunci acesta îți va oferi tot suportul de care ai nevoie. Poți negocia și prețul, deoarece o cantitate mai mare va primi cu siguranță un discount mai bun.

Dacă ești de acord cu oferta primită, atunci primești o factură proformă pe care trebuie s-o achiți, iar în câteva zile primești materialele, as simple as that! Ai găsit totul într-un singur loc, nu ai negociat ca la piață, dar ai primit prețul corect pentru materiale de calitate, și te-ai încadrat și în bugetul pe care ți l-ai propus pentru investiție sau l-ai ajustat ușor. Convinge-te și vezi detalii!


Sursa foto: vindem-ieftin.ro, shutterstock.com, colaj realizat cu Canva.

Articol scris pentru SuperBlog 2022

One comment

  1. Pingback: Proba 4. Totul într-un singur loc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>