Casa de vis construită cu Vindem-Ieftin.ro
Casa de vis construită cu Vindem-Ieftin.ro

Casa de vis construită cu Vindem-Ieftin.ro

Alexandra privea cum visul ei devenea realitate. Obținuse toate aprobările, după multe drumuri la instituțiile statului, iar acum arhitectul îi înmâna planul de construcție pentru casa de vis. Era căsuța ei, cea pe care o visase de când era mică. O casă simplă, nu foarte încărcată, cu o curte mică prin care să alerge viitorii ei copii. Un loc în care să se întoarcă după o zi grea de muncă, acasă.

Pornise singură în acest proiect, fără sprijinul financiar al părinților sau împrumut la bancă. De când începuse să lucreze, punea bani de-o parte pentru căsuța ei. Voia să plece din aglomerația orașului, să scape de aerul poluat și de vecinii gălăgioși de la bloc. Găsise un teren la câțiva km de București și, de când l-a văzut, și-a imaginat cum va arăta viața ei acolo: o viață liniștită, aer curat și casa visurilor ei.

Materiale de construcție premium

Alexandra este genul de persoană care nu face rabat de la calitate și nici nu și-ar pune siguranța în pericol, alegând “meșteri” pentru construcția casei sale. Își amintea cum părinții ei au ales pentru renovarea casei de la țară niște materiale ieftine, din dorința de a face economie pentru bugetul familiei. Nu au negociat cu meșterii pentru plată, pentru că tatăl ei îl cunoștea pe dirigintele meseriașilor și nu voia să-i arate că ar fi zgârcit. Au plătit și două camioane cu nisip adus de departe și multe alte transporturi de materiale. Până la sfârșitul renovării, părinții ei au ajuns să plătească o sumă destul de mare, depășind costurile calculate inițial cu mult.

Pentru că nu voia să-i supere și mai mult atunci, punând “paie pe foc”, și-a promis că ea nu va repeta greșeala acestora și va alege materiale de calitate, premium, și că, în niciun caz, nu se va lăsa pe mâna unor meșteri. Va alege un diriginte de șantier corect, care să-i respecte planul casei și să nu facă după cum visează noaptea.

După ce s-a informat temeinic, la fel cum a făcut și cu arhitectul, Alexandra și-a dorit să aibă parte de o consultanță specializată pentru a-și putea face un buget realist și să nu arunce cu banii în stânga și-n dreapta. Vindem-Ieftin.ro, prin grupul dedicat VIP, i-au răspuns la toate întrebările, la toate fricile privind calitatea materialelor, condițiile de livrare speciale și teama că va trebui să meargă într-un depozit și să negocieze ca la piață pentru reducere. A găsit într-un singur loc totul, a scutit timp prețios și a putut să-și ajusteze bugetul în funcție de recomandarea consultantului și să negocieze civilizat.

Odată terminate discuțiile, ca un buyer meticulos, Alexandra a calculat costul cu materialele de construcție. Cu mare bucurie a descoperit că a făcut o reducere de 10-15%, deoarece Depozitul Virtual elimina din preț costurile adunate pentru distribuție, prin scurtarea lanțului de la producător la client.

Pentru că era mândră de ceea ce obținuse, l-a sunat pe tatăl ei:

– Am sunat să mă feliciți, tati!

– Și care ar fi motivul? a întrebat tatăl mirat.

– Păi ai cea mai deșteaptă și descurcăreață fiică! Am reușit să obțin o reducere semnificativă pentru materialele de construcție.

– Alexandra, tată, nu repeta greșeala mea! Nu face rabat de la calitate cumpărând materiale ieftine care să-ți dea bătaie de cap! Știi câte probleme am avut cu renovarea căsuței de la țară. Regret și acum că am plătit atâția bani, am consumat energie și m-am ales cu un ulcer.

– Dar nu ai răbdare să termin! Am avut parte de o sesiune de consultanță specializată, nu am luat la picior 10 depozite și nici nu m-am târguit cu nimeni. Lucrurile au evoluat, lumea a evoluat. Acum există un Depozit Virtual din care îți poți alege materialele.

– Cum adică Depozit Virtual? Tată, ai grijă! Știi câți șarlatani sunt pe internet! Nu crede până nu te duci să vezi tu materialele și nu lasă pe nimeni să te ducă cu zăhărelul!

– Tata, Depozitul Virtual al celor de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro acționează ca un depozit convențional, care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. La fel ca într-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă și o recepționează doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

  • Depozit Virtual
  • Depozit Virtual 2

Depozitul Virtual are 2 unități în fiecare județ. Plasarea comenzii și livrarea ei are aceeași procedură ca și pe Vindem-Ieftin.ro. Lași o cerere – ești contactat de un francizat – negociezi prețul – primești o ofertă – achiți proforma – primești marfa la adresa indicată direct de la producător. În plus, francizații se pot întâlni cu clienții, îi pot vizita pe șantier și au posibilitatea să pună la punct ultimele detalii chiar pe teren.

– Și care este scopul acestui Depozit Virtual? Mi se pare că sunt un fel de intermediari, sigur nu vei cumpăra materialele mai scump? Nu este o minciună pentru a te face să semnezi vreun contract și apoi schimbă condițiile?

– Tata, parcă nu m-ai ști. Sunt Toma Necredinciosul și am citit sute de păreri despre ei. Îți trimit după ce terminăm de vorbit și părerile reale ale oamenilor. Este o decizie analizată zile întregi, nu am deschis Google și am ales o firmă frumos colorată. Scopul acestui depozit este de a reduce numărul camioanelor care transportă materiale de construcții, o afacere sustenabilă, scurtează acest lanț clasic de la fabrică la client, sunt reduse cheltuielile de logistică, au un control mai mare asupra stocurilor și depozitarii materialelor.

Un mall al construcțiilor, unde mergi și găsești tot ce ai nevoie, economisești timp și economisești și bani. Cumperi smart și economisești smart!

– Bine, bine, văd că ai lecțiile învățate. Voiam să mă asigur că nu-mi repeți greșeala. Dar ai negociat direct cu acest Depozit Virtual? De unde știi că acel consultant nu s-a înțeles cu ei și are și el un comision din comanda ta generoasă?

– Tată, consultantul s-a ocupat de negociere, detaliile de livrare, fără a negocia eu. Acesta are tot interesul să negocieze cele mai bune prețuri cu furnizorul, pentru că el nu cumpără 3 cărămizi pentru mine, 2 saci de ciment și 2 termopane. Acesta negociază pentru cantități mult mai mari, cunoaște producătorul și se asigură de calitatea materialelor și nu mă duc eu, Alexandra, să negociez.

– Gata, nu mai zic nimic. Îmi pare rău că nu am fost și eu așa deștept ca tine când m-am apucat să renovez casa. Meriți felicitările mele și fii sigură că nu vei scăpa de mine când te vei apuca de construcție. Trebuie să mă asigur că toată lumea își face treaba!

Casa de vis

  • casa de vis 2
  • casa de vis 1
  • casa de vis 4
  • casa de vis 3

După lunga discuție cu tatăl ei, Alexandra a rămas pe gânduri. Oare ce fel de acoperiș să aleagă? Să fie țiglă metalică sau ceramică? Își imagina cum arată fiecare pe casă, ca o căciuliță prin care răsar ferestrele de la mansardă. Își imagina cum va alege tencuiala decorativă și cum va decora fiecare cameră din căsuța ei. Avea încredere că făcuse o alegere foarte bună. De foarte multe ori intuiția ei o scăpase din situații incerte, însă acum era liniștită și sigură.

Pentru fiecare dintre noi casa de vis reprezintă altceva. Ceea ce ar trebui să conteze pentru toată lumea ar fi felul cum alegem materiale pentru structură și fundație, pentru că este vorba de siguranța noastră și a familiei, și chiar de viața noastră. La fel de important este să alegem cea mai bună ofertă și să putem negocia prețul pentru construcția noastră. Să avem siguranța că avem un partener care ne întinde mâna atunci când avem nevoie, un profesionist care știe cum să explice pe înțelesul nostru, să ne respecte.

Vindem-Ieftin.ro își păstrează încă din 2014 o valoare foarte importantă: aceea de a nu face compromisuri. Indiferent de situație și de jucătorii de pe piață, aceștia au ales să-și respecte clienții, să le ofere materiale de calitate, să investească în pregătirea consultanților pentru oferirea unor servicii la cele mai înalte standarde, iar cele peste 300 de recenzii video îi recomandă din plin.

Alege smart, câștigă timp și economisește!

One comment

  1. Pingback: Angajat? Nu, Francizat Depozit Virtual - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>