Consultanța ține neplăcerile la distanță
Consultanța ține neplăcerile la distanță

Consultanța ține neplăcerile la distanță

Vindem ieftin

Am visat din adolescență casa în care voi locui, un apartament la bloc, pentru că avem casa bunicilor de la țară și nu mă puteam imagina în altă casă în afară de aceea. O casă în care să-mi cresc copiii și în care să mă simt… acasă. Timpul a trecut și mi-am achiziționat și apartamentul mult visat. Am avut buget pentru un apartament de două camere, de 60 de mp2. Pentru o familie cu 3 membri era suficient în 2017. Era un complex de 4 blocuri, nou, cu pază și la 5 minute de metrou. Ce ne-am fi putut dori mai mult?

Mobilarea apartamentului

Atunci când te muți într-o casă nouă, ar trebui să găsești un consultant de specialitate care să-ți spună ce modificări ai voie să faci în apartament, cum să-l mobilezi, cum să-l întreții pentru a nu avea neplăceri mai târziu. Nu ne-am gândit să cerem consultanța cuiva și am făcut totul cum am considerat noi mai bine. Era un apartament nou, ce probleme am fi putut avea?

Am mobilat fiecare cameră în așa fel încât să avem loc și pentru dressing, o mică bibliotecă, iar camera copilului să fie mobilată cât mai practic. Copiii cresc repede și pereții pictați cu prințese sau mobila roz trebuie schimbate după ce aceștia merg către adolescență. Am ales să folosim și două canapele pentru a câștiga spațiu în cele două camere.

Probleme cu umezeala

Pentru că înainte de a ne muta s-a mai dat cu o mână de lavabilă prin toată casa și pereții nu au avut timp să se usuce, nu am știut că trebuie să mai așteptăm sau să instalăm un dezumidificator în casă. Ne-am apucat să mobilăm ambele camere, bucuroși că avem în sfârșit casa noastră.

Când a început să se răcească vremea, în living, care este și camera noastră, am simțit un miros de umezeală. Credeam că nu am aerisit suficient, că avem prea încărcată camera, că este în perete cu liftul și de aceea este mai rece, că stăm la parter. Găseam tot felul de explicații până când am simțit într-o zi miros de mucegai. Nu vedeam nimic, nu știam de unde ar putea veni, așa că ne-am uitat în spatele mobilei și… am rămas șocați. Toată mobila noastră era plină de mucegai.

Visul nostru frumos se transforma într-un coșmar. Am luat soluții de îndepărtat mucegaiul, am dat mobila mai în față, să lăsăm mai mult loc între ea și perete. Hainele începuseră să miroasă și ele a mucegai, au trebuit eliberate rafturile, hainele spălate.

Consultanță de specialitate

Ne-am luptat toată iarna cu mucegaiul, am instalat și un dezumidificator și am așteptat să vină primăvara. Nu ne puteam apuca de un șantier în plină iarnă. Când vremea a început să se încălzească, am început să căutăm pe internet soluții. Nu ne doream pe cineva care să ne facă treaba de mântuială, așa că am aflat de site-ul Vindem-Ieftin.ro și am vizionat recenziile video ale clienților. Era ceea ce aveam nevoie și aveam încredere că suntem pe mâna unor specialiști.

Ce oferă Vindem-Ieftin.ro?

În primul rând îți întinde o mână de ajutor atunci când crezi că nimeni nu te poate ajuta cu problemele casei tale. Dacă soliciți să faci parte din grupul dedicat VIP, grup destinat clienților, ți se oferă consultanță de specialitate, ești ajutat să alegi materialele potrivite pentru necesitățile tale, dar beneficiezi și de condiții preferențiale pentru livrare și pentru materialele de construcții cumpărate.

grupVIP VindemIeftin
Ce îi diferențiază de ceilalți de pe piață?
  • Raportul dintre Consultanță – Preț – Calitate
  • Sunt online tot timpul pentru clienții lor
  • Consultanți dedicați care devin prietenii tăi
  • Clienții apelează la ei pentru că scurtează lanțul clasic fabrică-client la nivel național, reducând costurile cu până la 10-15% și oferă materiale de calitate

Soluții pentru casa ta

Odată stabilite cauzele problemelor noastre, am identificat și soluțiile. Aveam nevoie de o izolație interioară antimucegai. Primul pas a fost să scăpăm de mucegaiul intrat în tencuiala decorativă, pe care am dat-o jos, apoi pregătirea peretelui cu o soluție care să permită aplicarea ușoară a mortarului pe perete, dar și pe o placă fibrolemnoasă. Aceasta este pusă pe perete și fixată, iar apoi se montează peste suprafața totală o plasă din fibră de sticlă și un alt strat de mortar. Când totul este gata se lasă la uscat câteva zile, o săptămână. Am învățat că trebuie să avem răbdare, pentru că unele lucruri necesită timp.

Materialele necesare amenajării interioare le-am cumpărat de pe Vindem-Ieftin.ro. Ne-au fost livrate prompt și am văzut că atunci când cumperi totul dintr-un singur loc, poți câștiga timp și economisi bani. Am făcut și o schimbare frumoasă a livingului prin montarea unor panouri decorative cu imitație de piatră.

Mobilă pentru living

Consultanta Vindem ieftin

Deoarece toată mobila ne-a fost afectată de mucegai, a trebuit să o schimbăm și pe aceasta. Odată schimbată mobila, canapeaua trebuia și ea schimbată pentru că nu se mai potrivea noului ambient. Mi se părea că fiecare piesă nouă din această cameră, face să se ducă toată durerea și dezamăgirea suferite. Acum ne puteam bucura în sfârșit de casa noastră și scăpasem și de grija mucegaiului.

Importanța consultanței specializate

Deși pare epuizantă toată această muncă, am aflat cât de importantă este consultanța specializată. Este bine ca fiecare să conștientizăm de câte neplăceri ne poate scăpa sfaturile unui specialist, iar cei de la Vindem-Ieftin.ro și-au făcut treaba ca la carte. În plus, nu am mai alergat după materiale prin tot felul de depozite în căutarea celui mai bun preț, am putut compara ofertele și am ales cea mai bună ofertă pentru bugetul nostru.

Am beneficiat de consultanță gratuită și ne-au fost oferite informații suplimentare pentru produsele necesare remedierii problemei mucegaiului. Ceea ce ne-a plăcut foarte mult, a fost că marfa ne-a fost livrată direct de la producător, ambalată corespunzător, într-un timp foarte scurt.

Poți scăpa și tu de aceste neplăceri dacă apelezi cu încredere la specialiștii în consultanță de la Vindem-Ieftin.ro!

One comment

  1. Pingback: Proba 5. O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>