SuperBlog – pe drumul învingătorilor
SuperBlog – pe drumul învingătorilor

SuperBlog – pe drumul învingătorilor

Pe 1 martie se dă startul competiției Spring SuperBlog 2022. Particip pentru a patra oară și după locurile 7,5,3 îmi doresc să vină locul 1. Este un mindset pe care vreau să-l păstrez pe toată durata concursului. Știu care sunt provocările, emoțiile, supărările și bucuriile. Ediția trecută am simțit evoluția, am simțit că atunci când nu mai pot, mai pot puțin sau poate chiar mai mult.

De ce SuperBlog?

SuperBlog a fost momentul în care am devenit blogger în adevăratul sens al cuvântului. Am învățat cum să scriu organizat, am învățat SEO, am luat contactul cu cerințele sponsorilor și am încercat să scriu articole de calitate.

SuperBlog este o școală. Înveți multe și dacă aplici aceste lecții în viața de zi cu zi, în articolele tale, poți deveni mai bun, mai creativ, mai sigur pe tine.

SuperBlog este un montaigne rousse al emoțiilor și al creativității. Sunt momente în care te simți cel mai bun, însă ai parte și de momente pe care nu le poți gestiona și te simți slab. Notele contează, părerea juriului contează, pentru că este important într-o competiție să ai parte de un feed-back. Este normal să fii supărat și dezamăgit dacă primești o notă mică. Sunt sentimente și trăiri pe care le-ai mai întâlnit de-a lungul vieții tale și atunci când se repetă te simți rănit.

Ai voie să fii supărat pentru o notă mică. Ce nu ai voie? Să nu renunți! Lasă câteva ore să treacă peste supărarea ta și apucă-te să scrii, să dai drumul creativității tale. Te afli într-un moment potrivit și faci ceea ce trebuie să faci: să scrii.

SuperBlog – pe drumul învingătorilor

Ce înseamnă să fii învingător? Pentru mine înseamnă să-ți învingi emoțiile, să-ți depășești limitele și să reziști până la sfârșit. Dacă sfârșitul vine încununat de trofeu, atunci este un bonus. Vreau să mă bucur de proces, să-mi dozez dopamina și să fiu prezentă mereu. Pentru o doză dublă de dopamină, particip și cu blogul Dusă cu cartea.

La fel ca în viață, alergăm după lucruri pe care odată ce le-am obținut, încetează să mai conteze pentru noi. Trebuie să învățăm să ne bucurăm de proces la fel cum un copil se bucură de fiecare pas pe care învață să-l facă.

Succes tuturor!

7 Comments

  1. Pingback: Born to be a supperblogger! - Spring SuperBlog 2022 - Dusă cu cartea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>