Protecție solară pentru vară
Protecție solară pentru vară

Protecție solară pentru vară

Ai nevoie de protecție solară tot timpul anului, iar folosită cu regularitate, nu doar că te protejează de cancerul de piele, dar ajută și la prevenirea apariției ridurilor și a îmbătrânirii premature a pielii. Cu toate că în trecut nu aveam volumul de informație de astăzi, cercetarea și alegerea produselor de protecție solară sunt la îndemâna oricui.

Ce factor de protecție solară să folosesc?

Cel mai potrivit ar fi să folosești un produs de protecție solară cu SPF 30 toamna – iarna și SPF 50 primăvara-vara. În cazul în care ți-ai găsit un produs de protecție solară cu SPF 50 și nu vrei să-l schimbi, îl poți folosi tot timpul anului, însă ține cont că un produs cu SPF 30 sau mai puțin, folosit în timpul verii, nu-ți va oferi protecția cea mai înaltă sau trebuie aplicat mult mai des în cazul expunerii la soare.

De asemenea, este important să folosești protecție solară specială pentru corp și față, iar dacă te confrunți cu sensibilitate la nivelul ochilor, atunci vezi produsele recomandate în acest articol dedicat SPF-ului potrivit pentru ochi sensibili.

Sunt persoane care preferă consistența produsului sub formă de gel sau cremă, sau altele care preferă uleiul cu aplicare uscată. Cei care folosesc produsele sub forma de spray ar trebui să ia în considerare și faptul că alcoolul care este folosit pentru a ajuta produsul să intre în piele poate duce la uscarea ei, iar aplicarea pe față ar trebui făcută mai rar sau în cazul reaplicării unui strat suplimentar de SPF.

Ulei uscat Mary Cohr cu protecție solară SPF 50

Protecție solară pentru vară

Nu am folosit până anul acesta un ulei de protecție solară cu aplicare uscată. Cu ce este diferit de cel normal? Nu există senzația de uleios după aplicare. Acesta se absoarbe rapid în piele și rămâne un glow care se menține pe durata zilei. Ești protejat cu SPF 50, dar ajuți și pielea să obțină un bronz frumos, discret.

În comparație cu uleiurile dedicate accelerării bronzului, acesta conține un factor de protecție ridicat și stimulează protecția de melanină, acel pigment care ne colorează pielea, dar într-un mod sănătos. Conține filtre care înlătură efectele nocive ale soarelui asupra pielii și care ar putea afecta ADN-ul pielii.

Uleiul uscat Mary Cohr Science Huile Seche UV cu protecție solară SPF 50 hidratează în profunzime și lasă pielea catifelată și netedă la atingere. Se recomandă aplicarea unei cantități generoase înainte de a te expune la soare, cât și reaplicarea după înot sau dacă se folosește în timpul activităților sportive.

Mi-a plăcut aplicarea acestuia, faptul că hidratează pielea și se absoarbe ușor. Scapă de uleiurile care îți încarcă porii și care migrează atât pe haine, cât și pe suprafețe.

Cremă contur de ochi Guinot Sun SPF 50

Crema contur de ochi Guinot Sun Logic Age Sun Creme Solaire Anti Age Yeux SPF50 efect antiimbatranire 15ml

Îngrijirea feței și în special a zonei ochilor este importantă. Sunt creme de protecție solară pentru față care nu sunt potrivite pentru aplicarea lor și în jurul ochilor. Unele dintre ele conțin și filtre care provoacă sensibilitatea ochilor și un disconfort sporit. După ce am încercat Crema contur de ochi Guinot Sun Logic Age Sun Crème Solaire Anti Age Yeux SPF 50 cu efect anti îmbătrânire am rămas plăcut impresionată de consistența ei, de felul în care rezistă și se comportă în zona ochilor. Video Instagram aici!

Conține o formulă de protecție ridicată, SPF 50, dar și un complex Cellular Life care are efect de regenerare celulară. Mi-a plăcut pigmentul sidefat care ajută la estomparea liniilor fine, dar care asigură și luminozitatea ochilor. Poți folosi crema în locul primer-ului sau al iluminatorului.

Protecție solară pentru vară

Aceste două produse sunt noutățile mele în materie de protecție solară din această vară și le poți găsi la reducere pe topline.ro.

Nu uita că SPF is your BFF și folosește-l tot timpul anului, nu doar vara!


4 Comments

  1. Pingback: Oja Semipermanentă - Lady In Black 2022

  2. Pingback: Frumusețe cu Farmec... - Dusă cu cartea & SuperBlog

  3. Pingback: K18 știe Secretele Unui Păr Sănătos - Lady In Black 2022

  4. Pingback: Top SPF Care Nu Ustură Ochii - Lady In Black 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>