Allurene my new BFF
Allurene my new BFF

Allurene my new BFF

Conform religiei budiste, sufletul viitorului copil își alege familia în care să se nască. Nu știu dacă cineva a ales pentru mine familia sau dacă eu am ales-o, dar știu că mi-a mai dat o binecuvântare: sora mea. O soră mai mare. Am crescut alături de cea mai bună prietenă, sora mea. Primele amintiri, primele năzbâtii sunt alături de ea. Mai târziu, când am crescut mari, ne-am împărtășit secretele și am devenit complice pentru serile în care voia să iasă cu iubitul ei. Best sisters, am putea spune.

Sora mea, prietena mea

 Sora-mea-prietena-mea

Sursa foto: shutterstock.com

Nu este doar sora mea, este prietena mea. De-a lungul timpului am avut mai multe așa-zise prietene, însă sora mea este singura persoană care m-a înțeles și mă înțelege cu adevărat, în orice moment al vieții mele. De fiecare dată când am avut o dilemă, am știut că pot conta pe opinia ei, sinceră și tranșantă. De la probleme de familie, la problemele existențiale, sora mea este omul potrivit la momentul potrivit.

Știe cum să mă certe, dar și cum să-mi aline suferința. Este singura persoană care oferă întotdeauna cele mai sincere sfaturi. Întotdeauna spune lucrurilor pe nume, chiar dacă eu nu vreau să aud asta: “Tu ești mică, nu știi asta!”, chiar dacă am 37 de ani 😊. Probabil o să rămână toată viața sora mai mare și își menține acest rol destul de serios. Este mai mare decât mine cu 2 ani și 6 luni, dar pentru ea sunt mereu sora mai mică, cea care are nevoie de sfaturile ei prețioase.

Te îndrăgostești prea repede

În perioada adolescenței, când sufeream și aveam inima frântă din cauza vreunui băiat, după ce mă îmbărbăta îmi zicea mereu: “Te îndrăgostești prea repede! Pui suflet prea repede și de aceea suferi!”. Acest lucru nu s-a schimbat nici azi, deoarece de multe ori am fost dezamăgită atunci când am dat prea mult, mi-am rupt din suflet.

Îmi spunea mereu că atunci când dăruim din suflet, trebuie să așteptăm să și primim, altfel noi ne vom goli cu totul și nu mai rămânem cu nimic. Poate că m-am obișnuit să primesc de la ea mereu, din sufletul ei, ceea ce nu primesc de la alții. Nu cred că voi mai găsi o altă persoană care să-mi fie tot, ca sora mea.

Persoane mai loiale decât surorile nu vei găsi niciodată, iar sora mea a fost întotdeauna cel mai mare aliat al meu. Chiar dacă am crescut, am rămas alături una de cealaltă chiar și acum. Am fost ca două picături mereu; legate din prima zi și știam că ne vom apropia tot mai mult pe măsură ce vom crește.

Best sisters forever

best-sisters

Sursa foto: shutterstock.com

Este umărul pe care plâng, este telefonul târziu, din noapte. Ea este cea pe care o caut pentru a vorbi despre temerile mele iraționale, fără teama de a fi judecată. Ea este cea care îmi cunoaște fiecare slăbiciune, fiecare defect și fiecare decizie bună sau proastă pe care am luat-o vreodată. Ea îmi cunoaște toate poveștile, le-a auzit la nesfârșit. Practic, le-a trăit alături de mine.

Skincare is self-care

Primul coș, al doilea coș, coșuri pe bărbie, pe frunte. Ți-a ieșit dragostea prin pori! râdea de mine. A venit timpul să mă inițieze și în skincare, cum să-mi îngrijesc tenul de adolescentă. Îmi aduc aminte și acum de măștile cu argilă care îmi uscau fața, dar rămâneau coșurile. De gelurile de spălare cu acid salicilic, de cremele împotriva coșurilor, de fondul de ten care să le acopere. Nu era ea în acele vremuri un mare guru în ale frumuseții, dar se informa din revistele pentru adolescenți, testa pe ea și apoi pe mine.

Ceea ce m-a învățat a fost grija de sine, atât fizică cât și emoțională. Cum să fac un ritual din rutina mea de frumusețe. Cremele nu-și fac efectul oricum, râdea din nou de mine. Trebuie să-ți iubești fiecare coș, fiecare cearcăn, fiecare imperfecțiune de pe față, și după aceea să aplici crema. Altfel nu va avea efect! Astăzi am traduce că îngrijirea pielii este dependentă de grija pentru tine. O piele frumoasă la exterior vine și dintr-un echilibru interior.

Am învățat să mă ghidez după acest principiu, dar tot de la sora mea am învățat și cum să-mi aleg produsele, în funcție de nevoile tenului meu. De multe ori, așteptăm de la o cremă să ne rezolve toate problemele tenului, însă este o așteptare nerealistă.

Allurene, my new BFF

Allurene

Pentru că sora mea mi-a spus mereu secrete și noutăți, astăzi vreau să vă împărtășesc și eu un secret: Allurene Cosmetics. Un nou brand pe piața de cosmetice din România urmează să lanseze o gamă completă de îngrijire a tenului, care să fie alături de tine, de la adolescență până la maturitate. Promite că îți va deveni cea mai bună prietenă și îți va fi alături atunci când întâmpini probleme cu tenul tău.

Fiecare etapă a vieții e frumoasă și eu voi fi alături de tine, ținându-te de mână și ajutându-te să fii cea mai bună! Visele tale sunt și visele mele!

Din grijă pentru tenul frumos, sănătos și mereu îngrijit, produsele Allurene sunt produse cosmetice românești, pregătite cu multă grijă în România, testate dermatologic, destinate fetelor cu vârstă 18+ ani și până la maturitate.

Și, pentru că gama nu a fost lansată oficial, am aflat în avans, pentru tine, ingredientele acestor produse cosmetice de cea mai bună calitate. De când așteptam și noi un astfel de brand? Nu știu dacă este întâmplătoare lansarea acestei game de produse cosmetice primăvara, când totul înflorește și renaște. Când spun Allurene mă gândesc la pomii înfloriți, la florile de primăvară, mă gândesc la natură.

Rutina cu produsele Allurene

Produsele Allurene conțin ingrediente active, testate dermatologic și oftalmologic, care te ajută să ai mereu un ten frumos, sănătos și îngrijit. Se potrivesc tuturor tipurilor de ten și sunt recomandate începând cu vârstă 18 ani.

Double cleansing

Pentru pasionatele de beauty acest termen este unul cunoscut. Double cleansing presupune doi pași pentru demachierea tenului. Apa micelară Allurene asigură dizolvarea machiajului, a cremei de protecție solară, a fondului de ten și a altor produse pe care le-ai folosit pe parcursul zilei.

Aceasta este potrivită pentru demachierea, tonifierea tenului și a pielii sensibile din jurul ochilor. În cazul în care ai un ten sensibil, dimineața poți folosi apa micelară în locul unui alt produs de curățare.

apa micelara Allurene

Apa micelară Allurene conține:

Extract din lucuma – oferă o curățare blândă, are grijă de bariera protectoare a pielii, curăță delicat și respectă echilibrul natural al pielii;

Cobiophytonic – ajută la reducerea cearcănelor, are rol antiinflamator, efect calmant și decongestionant;

Cobiobright – crește luminozitatea și strălucirea pielii, împiedică degradarea colagenului și uniformizează culoarea pielii.

Cel de-al doilea pas presupune curățarea tenului și îndepărtarea machiajului și a impurităților. Laptele demachiant Allurene îți asigură o curățare blândă, dar eficientă. Tenul este pregătit pentru următorul pas al rutinei tale.

Se recomandă folosirea lui atât seara, cât și dimineața, ca parte a unei rutine de curățare. Curățarea tenului este importantă chiar dacă te-ai machiat sau nu și îți asigură mereu o piele curată, care strălucește.

lapte demachian allurene

Lapte demachiant Allurene conține:

Uleiul de migdal ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii;

Biohidractil – asigură hidratarea pe o perioadă mai mare de timp și îmbunătățește elasticitatea și finețea pielii.

Hidratarea tenului

Un ten curat are nevoie de următorul pas: serul de hidratare. Aplică serul de hidratare Allurene dimineața și seara pe față, gât și decolteu.

ser Allurene

Ser de hidratare Allurene conține:

Hydrotensil – asigură hidratare intensă și de durată. Acționează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Biohidractil – asigură hidratarea pe o perioadă mai mare de timp și îmbunătățește elasticitatea și finețea pielii.

Pielea delicată din jurul ochilor are nevoie de îngrijire specială. Primele linii fine și riduri apar în jurul ochilor, iar îngrijirea din timp ajută la amânarea apariției lor. Cu toate că este un privilegiu să îmbătrânești, cu toții vrem să prevenim apariția ridurilor. Crema contur ochi Allurene reduce ridurile și cearcănele, și se recomandă folosirea ei după curățarea tenului, plus folosirea serului din aceeași gamă.

crema contur ochi allurene

Crema contur ochi Allurene conține:

Hyaceramidil – este un ingredient special destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, zonă predispusă la apariția ridurilor;

Phytosqualan – redă suplețea și elasticitatea pielii, previne pierderile de apă din țesuturi și împiedică deshidratarea

Cobiophytonic – ajută la reducerea cearcănelor și are rol antiinflamator, efect calmant și decongestionant.

După ce ai îngrijit și hidratat zona sensibilă din jurul ochilor, este timpul să-ți îngrijești întregul chip, dar și gâtul și decolteul. Multe femei amână îngrijirea gâtului, însă ridurile și pielea lăsată se observă cel mai bine la gât. Pentru a preveni intervențiile chirurgicale premature, acordă-i și acestei zone îngrijirea cuvenită. Aplică crema hidratantă Allurene dimineața și seara pe față, gât și decolteu, după ce ai respectat pașii enunțați.

crema hidratanta allurene

Crema hidratantă Allurene conține:

Acid hialuronic și Hydrotensil – au rolul de a hidrata pielea în profunzime pentru timp îndelungat și oxigenarea celulară optimă;

Hydrargan – cu rol de hidratare, vitaminizare și antioxidant, previne pierderea elasticității pielii;

Phytosqualan – redă suplețea pielii și previne pierderile transepidermale de apă;

Biohidractil – asigură hidratarea pe o perioadă mai mare de timp.

Femeile care vor să îmbunătățească aspectul pielii, să o hidrateze, dar și să îmbunătățească aspectul liniilor fine și al ridurilor, pot apela la o cremă antirid din gama Allurene. Vârsta recomandată pentru folosirea acestei creme este începând cu 30 de ani. Pentru sporirea eficacității acesteia se recomandă folosirea ei împreună cu celelalte produse din gama Allurene.

crema Allurene

Crema antirid Allurene conține:

Lipoceravit-C – are efect antirid garantat, ajutând pielea să-și păstreze tonusul și elasticitatea. Stimulează producția de colagen din piele, reduce hiperpigmentarea, protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii;

Phytosqualan – redă suplețea și elasticitatea pielii, previne pierderile transepidermale de apă și are un efect puternic de hidratare.

Ce am mai învățat de la sora mea

1. Atunci când îți dorești rezultate vizibile asupra tenului tău, este bine să folosești o gamă întreagă de cosmetice, mai ales dacă aceasta conține toate acele produse care respectă toți pașii: curățare, hidratare, tonifiere. Gama Allurene conține toate acele produse necesare îngrijirii complete a tenului tău și sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Fiecare produs conține ingrediente care pot fi combinate între ele, fără a provoca iritații tenului.

Concentrațiile produselor sunt testate, astfel nu vei avea surpriza ca tenul tău să reacționeze negativ atunci când vei combina două sau mai multe produse, iar eficiența acestora este sporită. Gama Allurene este o gamă de produse cosmetice testate dermatologic.

2. Niciodată să nu ies afară fără a purta SPF. Protecția solară este ultimul pas în îngrijirea pielii tale și dacă nu aplici cel puțin SPF 30, toamna – iarna, și SPF 50, primăvara – vara, atunci eficiența produselor tale cosmetice sau a activilor va scădea. Razele UVA sunt prezente tot timpul anului și dacă nu porți o cremă de protecție solară, atunci ești predispus la riduri accentuate, pete hiperpigmentare, arsuri solare, dar și cancer de piele, în cel mai rău caz. SPF is your BFF!

Îmi doresc să-ți fie de folos aceste sfaturi și să fii la fel de încântată ca și mine de noile produse cosmetice Allurene, cu ingrediente naturale și fără parabeni. Urmărește paginile de Social Media Allurene și află în exclusivitate când va avea loc lansarea acestei game și de unde le poți achiziționa.


Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, Sursa foto: Allurene, Colaje realizate cu Canva, Sursa foto coperta : shutterstock.com

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

3 Comments

  1. Pingback: Proba 15. Cele mai bune sfaturi de la cea mai bună prietenă

  2. Pingback: Toamna Se Numără Premiile SuperBlog - Lady In Black 2022

  3. Pingback: Rutina De îngrijire A Tenului Cu Allurene - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>