Oja semipermanentă
Oja semipermanentă

Oja semipermanentă

Orice femeie își dorește o manichiură impecabilă, iar pandemia ne-a învățat că putem s-o realizăm și acasă. De la manichiura clasică s-a trecut la cea realizată cu ojă semipermanentă. Aceasta este mult mai rezistentă, îți protejează mai bine unghiile de eventualele accidente și le dă un luciu pe care manichiura clasică nu-l oferă.

Ce înseamnă ojă semipermanentă

 • Oja semipermanentă
 • Oja semipermanentă
 • Oja semipermanentă
 • Oja semipermanentă

Oja semipermanentă este un tip rezistent de ojă care se aplică în straturi și este activat cu ajutorul luminii UV. Aceste lămpi speciale usucă și fixează (polimerizează) oja pe unghie. Deși pare că ar avea aceeași consistență ca și oja clasică, oja semipermanentă este un hibrid de gel și ojă clasică. Conține un amestec de polimeri speciali și asigură strălucire fără zgârieturi și un aspect impecabil pentru mai multe săptămâni.

Oja semipermanentă nu se cojește la fel ca oja clasică și nici nu capătă un aspect neuniform cu trecerea timpului. În funcție de ciclul de creștere al unghiei, oja semipermanentă rezistă până la 4 săptămâni; singurul inconvenient fiind aspectul inestetic al unghiei crescute.

Sunt multe femei care apelează la acest tip de manichiură, datorită beneficiilor pe care le oferă: strălucire, rezistență și culoare intensă pentru mai mult timp. Chiar dacă sunt multe mituri despre faptul că oja semipermanentă afectează sănătatea unghiilor, că le subțiază sau le face casante, acestea nu pot fi demonstrate.

Contează foarte mult calitatea produselor pe care le folosești atât acasă, cât și la salon, dar și dexteritatea persoanei care aplică oja. Dacă te hotărăști să-ți faci singură manichiura, cu siguranță va fi puțin mai solicitant la început, până înveți tehnica și reușești să aplici cantitatea corectă de produs.

Kit ojă semipermanentă

 • Starter Kit pentru unghii Bluesky
 • Starter Kit pentru unghii Bluesky
 • Starter Kit pentru unghii Bluesky

Pentru tehnica aplicării ojei semipermanente ai nevoie de un kit special. Un KIT Starter pentru unghii conține: 1x Base Coat – stratul de bază, 1x Top Coat – stratul de sigilare, pila, buffer, șervetele pentru degresare, ulei cuticule, lampa UV și nu în ultimul rând oja pentru stratul de culoare.

Cu timpul vei adăuga mai multe produse, cum ar fi trusa de pregătire a unghiilor, dacă nu ai deja una, pensule cu vârf subțire pentru distribuirea corectă a bazei, forfecuțe sau pile cu diverse forme, dar și diferite nuanțe pentru ojă.

Care este cea mai bună ojă semipermanentă

Înainte de a folosi un anumit brand ar fi bine să testezi. Sunt multe femei care au alergie la anumite substanțe din oja semipermanentă și ar trebui să testezi pentru a o descoperi pe cea potrivită pentru tine, dacă te confrunți cu astfel de probleme.

Îmi place foarte mult Lacul de unghii semipermanent Bluesky. Am observat o consistență diferită față de brandul folosit anterior, în sensul că are o consistență puțin mai vâscoasă, mai hidratantă, se aplică ușor pe unghie, iar culorile sunt unele vibrante, de vară. Am ales 3 nuanțe vesele, numai bune de purtat în sezonul cald. Este un lac semipermanent de calitate, iar dacă vrei să obții unghiuțe frumoase îți poți alege din sute de nuanțe de pe topline.ro.

Pentru acel efect de nail art poți alege un gel care are o formulă revoluționară, iar după ce este aplicat peste o bază sau o culoare semitransparentă, capătă forma unor petale de flori. Nu mai este nevoie să plătești la salon pentru a avea manichiura perfectă, acum o poți realiza chiar tu!

 • nail art 1 1
 • nail art 4 1
 • nail art 3
 • nail art 2 1

Oja semi este alegerea femeilor care își doresc unghii îngrijite tot timpul, a mamelor care sunt în continuă alergare după micuții lor și a femeilor care au înțeles că frumusețea este accesibilă când găsești produse profesionale la prețuri avantajoase.

Pe Top Line găsești produse pentru frumusețe din cap până-n picioare. Urmărește promoțiile zilnice și alege-ți acele produse care îți aduc starea de bine și te fac să te simți frumoasă tot timpul! Tot de pe Top Line am încercat și două produse de protecție solară, iar impresia despre ele o găsești aici.

One comment

 1. Pingback: Rutina De îngrijire A Tenului Toamna - Lady In Black 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>