Bijuterii cu stil
Bijuterii cu stil

Bijuterii cu stil

Femeile iubesc bijuteriile și le poartă în funcție de starea lor de spirit. Dacă vorbim de bijuteriile cu pietre și cristale în funcție de zodie, atunci fiecare alege ce i se potrivește, însă sunt și bijuterii cu stil care se potrivesc pentru oricine. Un inel te poate face să revii la starea de prezență sau te poate scoate din starea de melancolie. Dacă îl asortezi și cu un colier sau o pereche de cercei, atunci prezența ta va fi remarcată.

Inele cu pietre

inel-din-argint-round-mystic-topaz-65937-2

Fie că alegi un inel cu o singură piatră sau cu mai multe, acestea îți vor da un plus de feminitate și eleganță a mâinii. Ai grijă să le porți în funcție de sezon, pentru că inelele cu pietre care ies în exterior, îți pot deteriora hainele sau poți pierde pietrele. Alege-le azi pe edenboutique.ro în funcție de personalitatea ta și poartă-le cu mândrie.

Inele din argint sau aur

Am preferat aurul până acum ceva vreme, însă cum prețul lui urcă în fiecare zi, vrem cu toții să cumpărăm ceva ce ne putem permite. Este vorba de gust, însă și argintul are finețea și eleganța aurului, iar prețul lui este foarte accesibil. Pe edenboutique.ro îți poți cumpăra un inel de argint de culoare rose, gold sau combinații între cele două, care imită aurul foarte bine.

În adolescență purtam foarte multe inele de argint și îmi plăcea că le puteam schimba foarte des. Sunt multe persoane care au alergie la diferite aliaje care intră în componența aurului sau argintului, așa că ține cont și de acest aspect. Aliajul se află în aproape toate bijuteriile, indiferent că sunt din aur sau argint, deoarece îl fac mai rezistent și mai durabil. De asemenea, culoarea deosebită care rezultă în urma combinării celor două materiale, fac bijuteria unică. Există și un dezavantaj: aceste metale duc uneori la oxidarea bijuteriilor.

Știai că?

Celebrul aur roz inventat de maestrul Fabergé este o combinație de aliaj din aur și cupru?

Cercei din argint

cercei din argint moon look rainbow 66915 2 1

Când spunem bijuterii cu stil ne referim și la cercei. Cerceii din argint pot fi acel finish care îți fac apariția wow, îți pun în evidență frumusețea chipului. Pentru că cerceii cu șurub pot fi foarte neplăcuți, s-a inventat și varianta celor cu închidere în interior sau cei cârlig. Alege-i acum pe edenboutique.ro în funcție de ocazie sau pur și simplu în funcție de stare, și vei remarca o stare de spirit mult mai bună.

Brățări din argint

bratara-din-argint-925-cu-talismane-sweet-dreams-47496-2

O brățară fină, din argint, îți poate evidenția încheietura mâinii. Atât bărbații cât și femeile sunt foarte atenți la “limbajul mâinilor”, iar mâinile care sunt înfrumusețate cu niște brățări delicate sunt foarte apreciate. La modă sunt brățările din argint la care poți atașa talismane, iar la Eden Boutique poți cumpăra azi diverse modele. Brățările talisman sunt atât pe gustul adolescentelor cât și pe gustul doamnelor.

Coliere din argint

Deoarece soarele a început să-și facă apariția tot mai mult, bluzele cu decolteu sau rochițele au fost scoase și ele din garderoba noastră. Frumusețea unei rochițe poate fi pusă în evidență și atunci când alegi un colier din argint care să fie în trend. Colierele cu inele suprapuse sau inimioare sunt foarte apreciate, însă, dacă nu te încadrezi în stilul romantic, poți cumpăra azi de pe edenboutique.ro un colier potrivit personalității sau stilului tău.

Bijuterii cu stil

Știu că îți plac bijuteriile din argint, iar la Eden Boutique ai promoții de până la 60% la bijuterii cu stil. Le poți da retur în cazul în care nu ți se potrivesc și vrei să le schimbi, beneficiezi de 1 an garanție, și după cum ai văzut în video, sunt de foarte bună calitate, sunt ambalate foarte frumos și poți face un cadou reușit persoanelor dragi sau chiar ție.

One comment

  1. Pingback: Cristale Vindecătoare - Lady In Black - Travel & Lifestyle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>