Caracteristici de top la electrocasnice Toshiba
Caracteristici de top la electrocasnice Toshiba

Caracteristici de top la electrocasnice Toshiba

Când lucrezi de acasă, te gândești că trebuie să-fi faci viața mai ușoară. Astfel că am început să ne gândim serios să schimbăm sau să ne înnoim cu ceva electrocasnice necesare unui stil de viață mai bun.

Când ne-am mutat la apartament am luat câteva electrocasnice, dar nu ne-a trecut prin minte să ne luam o mașină de spălat vase. Ulterior ne-am dat seama că este foarte utilă, chiar dacă suntem doar 3 persoane în apartament, pentru că se tot strâng multe vase de spălat.

De asemenea, trebuie să ne schimbam și frigiderul care are vreo 10 ani. Mașină de spălat rufe am cumpărat, dar am considerat acum că ar fi util și un uscător de rufe. Astfel că am început să caut pe piață modele de electrocasnice care să aibă tehnologii noi, folositoare și de viitor.

Caracteristici de top la electrocasnice Toshiba

La electrocasnicele Toshiba mi-au atras atenția eficiența, designul și tehnologiile moderne – aspecte foarte importante atunci când îți cauți electrocasnice de folosință îndelungată.

  • Tehnologie modernă – majoritatea dintre noi ne dorim electrocasnice de top, cu tehnologii noi, cu funcții care să ne ușureze viața, cu funcții rapide pentru o viață în continuă mișcare. Așa ceva găsești la electrocasnicele Toshiba, care au o pasiune pentru inovație inspirată din cultura japoneză.
  • Eficiența – foarte mulți nu se uită la consumul unui aparat electrocasnic. Acest lucru este foarte important în zilele noastre, mai ales din punct de vedere al mediului. Iar electrocasnicele Toshiba ne ajuta și cu privire la acest aspect. Tehnologia A++ utilizată maximizează eficiența și economisește energie semnificativ.
  • Design – este foarte important ca electrocasnicele să aibă și un design spectaculos, care să se potrivească cu restul bucătăriei. Am observat câteva design-uri foarte frumoase, care se pot integra inclusiv într-o bucătărie open-space sau într-o bucătărie mică.

Electrocasnice Toshiba

Căutând cele mai bune și noi tehnologii am găsit electrocasnicele Toshiba. Nu știam că Toshiba realizează și electrocasnice. Am căutat puțin despre istoria brand-ului și am observat că din 1930 a produs prima mașină de spălat vase electrică și frigiderul. Astfel că am prins încredere în acest brand.

Mașina de spălat vase Toshiba

O mașină de spălat vase în vremurile noastre este foarte utilă. Orice ai zice, chiar și la o singură masă se strâng multe vase de spălat. Iar dacă le lași să le speli pentru mai târziu, deja se strâng foarte multe.

În această perioadă cu pandemia, vrei tot mai mult ca totul să fie igienizat și curat. Astfel că am găsit la mașinile de spălat vase Toshiba caracteristici moderne:

Programul de igienă Toshiba

Programul de igienă Toshiba

Mașinile de spălat vase Toshiba au un nou program de spălare la 70°, pentru un nivel ridicat de igienă.

Toshiba Sanitization

Lampă UV

Toshiba a adăugat o lampă UV pentru a ne scăpa de bacterii și pentru o viață mai sănătoasă.

Filtru antibacterial Toshiba

Filtru antibacterial

Un filtru antibacterial este întotdeauna util deoarece ajută la ferirea de microorganisme a produselor spălate. Iar aplicarea tratamentului Life anti-microbi în părțile mașinii este foarte utilă. Ne putem bucura de mâncăruri proaspete, servite în vase curate și igienizate.

Mașina de spălat vase portabilă fără instalare

Nu știam că există mașini de spălat portabile, compacte, perfecte pentru bucătarii mici și pentru sterilizarea sticluțelor pentru bebeluși și a jucăriilor. De exemplu acest model – DWS-22CRO – nu necesită racordare la apă și scurgere. Dar puteți să faceți acest lucru, se adaptează oricum vreți. Doar adăugați apă în rezervor, iar senzorii încorporați vă notifică printr-o alarmă acustică atunci când rezervorul este plin sau are un nivel de apă scăzut. Și are și tehnologii ca o mașină de spălat vase normală: spălare 70°, sistem de spălare cu abur, Dry & Fresh, programe: Intensive, Eco, Rapid, Glass, Baby Care.

Masina de spalat vase portabila Toshiba DWS-22CRO-04

Mașini de spălat rufe și uscătoare Toshiba

Avem mașină de spălat, dar ne dorim foarte mult și un uscător. Dar, neavând așa de mult spațiu separat pentru un uscător, o mașină de spălat cu uscător este ideală și necesară.

Tehnologia THE GREATWAVES™

O mașină de spălat rufe trebuie să protejeze hainele. Astfel că Flash Wave și Cold Wash vă protejează hainele în timpul spălării.

Flash Wave ajută la obținerea aceleiași calități de spălare datorită vitezei mare de rotație a cilindrului.

Eco Cold Wash – spălarea cu apă rece economisește energie cu până la 67% și protejează culorile cu până la 39%. Spală la 40°C cu aceeași eficiență a spălării la o temperatură mai ridicată.

Panou de control masina de spalat rufe cu uscator

Panou de control 55°

Ceea ce m-a impresionat este acest panou de control la 55°. Este foarte stresant să te apleci de fiecare data să selectezi programele și să pornești mașina de spălat. Iar faptul că acum display-ul poate fi folosit print touch și glisare, inclusiv cu mâinile umede, este foarte util.

CycloneMix Toshiba

CycloneMixTM

Tehnologia CycloneMix™ are rolul de a mări capacitatea de dizolvare a detergentului pentru o performantă mai bună de spălare. Iar rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu alte modele fără această tehnologie.

SENSEDRY Toshiba

SenseDryTM Toshiba

O caracteristica importantă este capacitatea de a controla procesul de uscare. Astfel că rezistorul SenseDryTM ajută la detectarea cu exactitate a umidității hainelor pentru a controla procesul de uscare.. Tehnologia SenseDryTM oprește uscarea hainelor atunci când consideră că nivelul de uscare este suficient.

Aparate frigorifice Toshiba

Cum am spus mai sus dorim să ne schimbăm și frigiderul pentru că este vechi și în primul rând, consumă mult. Se știe că, cu cât este mai vechi un electrocasnic, cu atât consumă mai mult. Astfel am găsit la aparatele frigorifice Toshiba tehnologii pe care ar trebui să le aibă un aparat frigorific. Ceea ce m-a impresionat am selectat mai jos.

Caracteristici de top la electrocasnice Toshiba

Design premiat

Produsele Toshiba au un design unic care se poate încadra în orice spațiu. Lucru demonstrat de numeroasele premii care i-au evidențiat liniile inovatoare, materialele de calitate și jocurile de lumini unice.

design premiat

Tehnologie Plasma pure Toshiba

Tehnologie Plasma pure

Cum am amintit mai sus este importantă în această perioadă lupta cu bacteriile. Plasma pure produce ioni și electroni care poate elimina bacteriile, poate neutraliza mirosurile și purifica aerul. Te bucuri de alimente proaspete și ești mai sănătos.

Dual Inverter Toshiba

Dual Inverter

Dual inverter înseamnă un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și mai puțin zgomot. Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura. Atunci când adaugi alimente în frigider, senzorul detectează automat acest lucru și comunică invertorului care adaptează puterea. De asemenea, Dual inverter ajută și la economisirea energiei cu până la 20%.

Dimensiune mare

Pentru cei care au spațiu suficient și caută un aparat frigorific cu uși duble, m-a impresionat spațiul imens al acestuia: 26 de compartimente – un spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale. Imens!

Dimensiune mare aparate frigorifice Toshiba
Tehnologia 3 system Toshiba

Tehnologia 3 System

Fiecare își dorește o prospețime a alimentelor și o conservare mai mare în timp. Astfel că tehnologia 3 System ajută la acest lucru cu ajutorul pompei care generează 3 fluxuri de răcire independente.

Decizie documentată

Înainte de a lua o decizie în privința cumpărării unor produse pentru folosință îndelungată, vă recomand să vă informați cu privire la caracteristicile de care aveți nevoie la un produs, cu privire la inovațiile din domeniu. Astfel știi că ai produse care sunt pentru viitor, care nu se demodează. Am găsit caracteristici de top la electrocasnice Toshiba, caracteristici de care avem nevoie pentru viitor. Vă invit pe eMAG.ro și pe voi dacă vreți să vă achiziționați în viitorul apropiat electrocasnice de calitate Toshiba. Deoarece eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand care trebuie luat în seamă în domeniul electrocasnicelor.

De asemenea, vă invit în comentarii să menționați ce inovații Toshiba v-au impresionat.

One comment

  1. Pingback: Castigatori "Cu ce te-au cucerit electrocasnicele Toshiba?" - Blogal Initiative

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<p>Drepturi de autor!</p>